1. Home>
  2. Event & Webinar>

Demo av SD Worx Workforce Management

Talaren Anna Ljung

Missade arbetstimmar och felaktiga tidsrapporter kan kosta företag tusentals kronor varje år. Men det behöver inte vara så svårt. SD Worx WFM är den enkla lösningen för effektiv tidsrapportering och hantering av närvaro och frånvaro. 

Se inspelat webinar
Talaren Anna Ljung

Inspelad:

Välkommen till vårt webinar där vi visar en demo av SD Worx Workforce Management (WFM).

Missade arbetstimmar och felaktiga tidsrapporter kan kosta företag tusentals kronor varje år. Men det behöver inte vara så svårt. SD Worx WFM är den enkla lösningen för effektiv tidsrapportering och hantering av närvaro och frånvaro. Genom att använda vår produkt kan ditt företag spara tid, minska kostnader och öka effektiviteten.

Upptäcka hur SD Worx WFM fungerar och hur den kan förbättra din organisations tidsrapportering och hantering av närvaro och frånvaro. Bli en del av den allt större skara av företag som har upptäckt fördelarna med SD Worx WFM. 

I detta webinar får du lära dig:

  • Enkel tidrapportering
  • Tydlig och snabb överblick över medarbetarnas tider och kostnadsfördelning
  • Säkra och enhetliga beräkningar
  • Smidiga arbetsflöden och schemaförändringar
Talare: Anna Ljung, Applikationskonsult Lön & Tid på SD Worx

Anna må vara en av de nya konsultstjärnorna på SD Worx, då hon bara varit anställd ett år, men hon är ingen rookie när det kommer till system som hanterar tid, kostnader och schema. I nio år har hon arbetat med implementera och lära kunder inom olika system som hanterar Workforce Management. Det bästa hon vet är nöjda kunder som är en aning latsmarta – de som vill få ut bästa möjliga utfall med minsta möjlig insats när de arbetar med system. Det innebär nämligen att vi har samma inställning till vad vi vill åstadkomma d.v.s ett effektivt system uppsatt på bästa sätt för kundens verksamhet.

    Demo av SD Worx Workforce Management

      Fyll i formuläret och se webinaret nu