1. Home>
 2. Event & Webinar>

En bättre onboarding-resa

Lyssna till vårt webinar om hur SD Worx egna HR-avdelning förbättrade sin onboarding och vilka delar som är viktiga för att få medarbetarna att trivas och se till att de stannar.

Se inspelat webinar
Webinar med SD Worx HR: Bättre onboarding

Inspelat:

Fyll i formuläret för att se webinaret

  Webinar: En bättre onboarding-resa

  När SD Worx Sveriges egen HR-avdelning såg över sin process för onboarding, såg man att det varierade stort mellan olika avdelningar och chefer. För att förbättra upplevelsen för alla startades ett projekt för att förbättra onboardingprocessen med syftet att höja lägstanivån och ta fram bra stödmaterial till chefer och medarbetare.

  Projektet ledde till en betydligt bättre onboarding av nya medarbetare, vilket uppskattas av både nyanställda och deras chefer.

  I det här webinaret berättar Fanny och Marialena från SD Worx om hur de gick till väga för att att förbättra onboardingprocessen. De går igenom hur vi tar stöd av våra system för att göra processen bättre, smartare och mer effektiv. Dessutom förklarar de vikten av en bra onboarding för hela organisationen, vad du ska tänka på och vilka delar som är viktiga för att få medarbetarna att trivas. 

  På 30 minuter går vi igenom:

  • Vikten av en bra onboarding och de olika delarna
  • Vilka roller som finns och vilket ansvar respektive roll har i onboardingen
  • Hur vi använder tekniken för att förbättra och effektivisera onboardingen
  • Konkreta tips och råd för onboardingen
  • Hur vi jobbar med 30-60-90-mål

  För vem? För dig som arbetar med HR, Talent Management och rekrytering.

  Talare: Webinaret hålls av Fanny Fremdling, People Business Partner på SD Worx och Marialena Aaltonen, Head of Payroll Consulting på SD Worx. Mer om talarna här.

  Se det inspelade webinaret direkt genom att fylla i formuläret, och lär dig mer om hur du skapar en bättre onboarding-resa för att få medarbetarna att trivas! Webinariet är helt kostnadsfritt.

   Talare

    

   Fanny Fremdling

   — People Business Partner på SD Worx 

   Med sin omfattande erfarenhet inom HR har Fanny arbetat såväl på strategisk som operativ nivå inom olika branscher. Fanny är en mångsidig och affärsnära People Business Partner som drivs av att skapa optimala förutsättningarna för att organisationen ska utvecklas och nå sina mål.

   I sin nuvarande roll på SD Worx stödjer hon den svenska och danska organisationen i alla HR-frågor och ansvarar för de årliga HR-processerna samt digitaliseringen av interna HR-processer. Fanny är även med och driver globala projekt inom exempelvis pre- & onboarding.
    

   Marialena Aaltonen

   — Head of Payroll Consulting på SD Worx 

   Marialena har en närmare 20 år lång karriär bakom sig hos SD Worx. Den har omfattat ett flertal roller, till exempel som lönekonsult och projektledare. Fokus är och har alltid varit kunden.

   I sin nuvarande roll leder hon ett team av lönekonsulter som guidar nya och befintliga kunder inom lön till de mest optimerade lösningarna för just dem.
    

    Se inspelat webinar