1. Home>
 2. Innovativa lösningar>

Våra lösningar för lön

Förtroende från dina anställda startar med att du betalar lönen korrekt och i tid. Vi erbjuder skalbara och flexibla lönelösningar för stora och medelstora företag, samt offentlig sektor. Vårt team av experter hittar tillsammans med dig som kund de mest innovativa lösningarna som effektiviserar både i realtid men framför allt långsiktigt. För företag och organisationer som vill hålla sig i framkant är framtidens lön och administration här.

 

Boka möte
Glad kvinna
WorkforceManagement

Svensk lön för svenska företag och organisationer

Nya lagar träder i kraft, kollektivavtal omförhandlas och anställningsavtal kommer i nya former. Utmaningarna för företag blir allt större och för att klara sig i en föränderlig marknad behövs lösningar som effektiviserar, optimerar och garanterar resultat kontinuerligt. Med över 75 års erfarenhet och lång expertis ser vårt team till att lönehanteringen fungerar smidigt och felfritt.

SD Worx skapar förutsättningar för våra kunder att kunna fokusera helhjärtat på sin kärnverksamhet samtidigt som de kan känna sig trygga med att deras medarbetare blir väl omhändertagna. Vi arbetar för framtiden, vill ni följa med?

  Boka möte
  Skandia

  Skandia

  När Skandia skulle hitta en ny löneleverantör var det en långsiktig relation som stod högst upp på listan. Att säkerställa månatliga löneutbetalningar är en av de viktigaste processerna inom en organisation och då krävs det att samarbetet är grundat i tillit. Skandia efterlyste en leverantör med öppen och transparant kommunikation som dessutom var integrerad med deras nya kärnsystem för HR-masterdata, Workday.

   Läs kundcase
   Telia

   Telia

   Med hjälp av ett starkt partnerskap och enkel integrering med Telias övriga leverantörer kände Telia sig trygga med att outsourca sina lönefunktioner till SD Worx. Samarbetet började i Sverige men utökades snabbt till både Norge och Finland tack vare den goda relationen byggd på respekt, förståelse och ömsesidig vinning.

    Läs kundcase
    SSAB

    SSAB

    Med över 14 500 anställda världen över outsourcade SSAB sina lönesystem till SD Worx i en så kallad hybridmodell. Med hjälp av vårt flexibla och skalbara arbetssätt tog vi tillsammans fram en lösning så att SD Worx tar hand om lön medan SSAB har kvar en enhet för tidsredovisning, reseräkning och support.

     Läs kundcase

     Våra skalbara lönetjänster

     Slipp välja mellan att bygga en egen lönefunktion eller outsourca helt. Välj och kombinera SD Worx lönetjänster och skräddarsy lösningarna efter ditt företags behov.

      Läs mer om våra lönetjänster
      Logo of Capio st Görans sjukhus
      SD Worx var tydliga och samtidigt lyhörda mot vad vi behövde. De kom med egna förslag på lösningar och jag kunde lita helt på att de var insatta och visste vad de gjorde. Det kändes tryggt hela vägen.
      Logo of Capio st Görans sjukhus
      Rosie-Marie Huldén, Payroll manager, Capio S:t Görans Sjukhus
      Läs kundcase

      Några av våra kunder

      Ahlsell
      SSAB
      Telia
      Capio logo
      Skandia

      Över 90 000 kunder globalt

      Idea icon
      +75 års erfarenhet

      Rayroll icon
      + 5 700 000 lönebesked per månad

      People icon
      +150 länder

      Boka ett onlinemöte med en av våra experter

      Har du frågor och funderingar kring hur du kan ta din organisation till nästa nivå med hjälp av HR- eller lönesystem, outsourcing eller andra tjänster? 
      Träffa Pernilla för ett 30 minuters gratis möte online. 

      Boka möte med Pernilla
      Pernilla Göransson