1. Home>
person med utsträckta händer i en solstol på en strand
Blogg

Allt du behöver veta inför semestern

För att underlätta semesterplanerandet har vi samlat all viktig information du behöver för att kunna ge dina medarbetare den ledighet de förtjänar, samtidigt som du upprätthåller dina rättigheter som arbetsgivare.

2024-05-15
Händer som håller i mynt
Blogg

Förbered dig för EU-direktivet om lönetransparens

2023 året antog Europaparlamentet direktivet om lika lön. Direktivet om syftar till att stärka principen om lika lön för kvinnor och män genom att förbättra lönetransparensen.

2024-05-14
Hand som trycker med pekfingret på ett tangentbord
Blogg

Effektivisera löneprocessen med AI

AI och automatisering har blivit en alltmer central del av arbetet i verksamheter idag, inte minst gällande hanteringen av löner. AI:n erbjuder stora möjligheter att utveckla den traditionella lönehanteringen till en mer sömlös, effektiv och korrekt process.

By Magnus Eklöv2024-05-08
4 personer på ett kontor
Blogg

Utvidga din definition av en flexibel arbetsplats

Verksamheter står inför utmaningen att anpassa sig och erbjuda mer flexibla arbetsvillkor. Det handlar om att skapa en arbetskultur som omfamnar flexibilitet i alla dess former, inte bara att ge medarbetarna möjlighet att arbeta hemifrån eller att ha flexibla arbetstider.

2024-05-06
SD Worx SAP SuccessFactors webinaari
Live webinar

Future-proofing and enhancing your people processes

Are you considering implementing SAP SuccessFactors? Join our webinar to get insights to understand the best path ahead for your company.

2024-05-29
businesswoman seminar drawing graph
Blogg

Förbättra medarbetarupplevelsen – bortom det grundläggande

I takt med att HR-funktionen utvecklas måste organisationerna göra mer än att bara uppfylla medarbetarnas grundläggande förväntningar. Det handlar om att gå längre — att erbjuda en bättre medarbetarupplevelse som driver engagemang, produktivitet och tillväxt. 

2024-04-29
Midsommarstång
Blogg

Ledighet under midsommarafton 2024

Midsommar är en av de mest traditionella högtiderna i Sverige, en tid som för många innebär starten på sommaren, men innebär det per automatik att du är ledig på midsommarafton?

2024-04-08
no-alt
Blogg

Region Östergötland väljer SD Worx

Region Östergötlands nya lönesystem kommer att tillhandahållas av SD Worx. Det står klart sedan företaget vunnit upphandlingen. För SD Worx markerar det också en comeback på marknaden för offentlig sektor.

2024-03-21
Change
Blogg

4 kommande förändringar inom flexibelt arbete

Hur kan vi förvänta oss att det flexibla arbetslivet kommer att förändras i framtiden? Här är de 4 största förändringarna att hålla ögonen på.

2024-03-15