1. Home>

Om oss

Vi är ett team av HR- och lönespecialister, utvecklare, lönenördar, projektledare, implementeringsexperter, CX-experter, lösningsarkitekter, tekniker och konsulter. Vi jobbar på SD Worx för att vi gillar att utveckla och leverera lösningar som hjälper våra kunder in i en enklare vardag. Hos oss arbetare några av de bästa hjärnorna inom HRM-branschen.

Boka möte
Team SD Worx Protime 2024_2
People iconVad gör vi?

Vi är en ledande leverantör som utvecklar, producerar och levererar kompletta lösningar inom lön och HR till medelstora och stora företag, organisationer och offentlig sektor.

icon sendVår strategi

Vi utnyttjar alla möjligheter inom molntjänster och mobila lösningar för att förenkla och utveckla HR- och lönevärlden.

Fyverkerier ikonVårt mål

Att göra HR-processer enklare och mer tillgängliga, för HR, chefer och anställda så att medarbetarna kan få mer tid till att göra sitt jobb.

Aditro er SD Worx

Aditro är nu SD Worx

Vi är glada över att vara en ny medlem i SD Worx-familjen. SD Worx är en ledande leverantör av löne- och HR-tjänster i Europa och har kunder i 150 länder över hela världen. Aditro förvärvades av belgiska SD Worx april 2021. Här hittar du vad du behöver veta om sammanslagningen med SD Worx.

Läs mer om hur Aditro blev SD Worx
resa kvinna

Historik och ägarskap – från början till framtiden

SD Worx grundades 1945 och har varit ledande inom HRM i över 75 år. April 2021 förvärvade SD Worx privatägda Aditro till sin koncern. Aditro grundades ursprungligen 1960 och hade bland annat namnet Personec under många år.

Läs mer om vår historia
ES_sub_payroll_outsourcing_850x478_hero

Ledningen i Sverige

Med samma mål i sikte tar vi oss aktivt framåt. Vi vet att med rätt samarbete och rätt ledning, skapar vi framtidens lösningar för våra kunder och en bra arbetsplats för våra medarbetare.

Kontakta ledningen i Sverige
no-alt

Mångfald är viktigt för oss – därför sponsrar vi damcykellag

tisdag 6 december 2022

De flesta sponsringspengar går till herridrott. Men SD Worx valde damidrott när företaget skulle välja sponsringspartner. Världens bästa cykellag för damer heter Team SD Worx - Protime – ett sponsoravtal i linje med företagets fokus på mångfald och teamwork.

Därför sponsrar vi ett kvinnligt cykellag
Kvinna telefon

Våra partners – tillsammans bygger vi de bästa lösningarna

SD Worx är partner med flera ledande företag inom HR och Lön. Dessutom skapar vi integrationer med de flesta lösningar som finns på den nordiska marknaden inom ERP, HRM och andra tredjeparter. Det gör att vi tillsammans levererar precis det du behöver för att göra din lösning unik och anpassad efter just ditt företags behov.

Läs mer om våra samarbetspartners
Gruppen på vei inn i flyet før fallskjermhopp

Sponsor the Spark

Vad händer när du tar ett steg utanför din komfortzon? Vi undersöker detta i vårt initiativ som heter Sponsor the Spark. 

När vi blev en del av SD Worx startade vi initiativet "Sponsor The Spark". Vi ville inspirera våra medarbetare att prova något nytt, att tänja på sina egna gränser, uppleva en känsla av mästerskap och få ökat självförtroende. Forskning visar att det stimulerar den del av hjärnan som tar hand om kreativitet och problemlösning, vilket kan ge ökat värde i livet, privat såväl som i arbetssammanhang. 

Vi vill skapa en arbetskultur där våra medarbetare uppmuntras att utmana sig själva, där vi bygger vidare på våra medarbetares framgång, så att de kan trivas och utvecklas. För att utvecklas måste man ibland kliva utanför sin egen komfortzon. 

Våra anställdas äventyr
Un système payroll performant et toujours à jour

Våra kunder

SD Worx är otroligt stolta över våra långa, såväl som nya, samarbeten. Vi bygger våra kundrelationer som partnerskap och lägger noggrann tid på att lära känna varje organisation. Vi brinner för att förenkla, förbättra och hjälpa företag att utveckla sina löne- och HR-funktioner. Vi tror på att tillsammans, skapar vi framtidens arbetsmarknad.

Läs mer om våra kunder
Vad betyder SD Worx?

Vad betyder SD Worx?

fredag 17 december 2021

Visste du att SD Worx har över 75 års erfarenhet av att arbeta med lönehantering och HR? Allt började år 1945 när andra världskriget tog slut. Under den kaotiska tiden behövde den belgiska regeringen hjälp och SD Worx grundades. Idag stöttar SD Worx företag i över 150 länder och är baserade i 20 länder. Vad är hemligheten bakom framgångssagan? 

Läs mer om vårt namn

För oss är det människor, inte teknik, som kommer först.

Ingen njuter av utläggshantering eller längtar efter tidsrapportering. Det förstår vi. Men genom att förenkla processerna kan vi frigöra dyrbar tid och energi så att du kan fokusera på själva arbetet, det som är viktigt för dig och ditt företag.

Vi gör verktyg för människor som arbetar överallt, var som helst, när som helst, på vilken plattform som helst. Eftersom vi själva utvecklar våra lösningar är det kort väg från våra kunders behov till vidareutveckling av lösningarna.

Våra värderingar

Du är det viktigaste för oss. Ända sedan starten på vår 75 år långa resa mot innovation och framtidens HR- och lönesystem är det våra kunder som haft vårt största fokus. SD Worx främsta mål är att du som ger oss tillit att förbättra din organisation ska nå den framgång du önskar. Våra värderingar är våra löften till dig som kund.

  Lönesystem och HR-system - Lösningar som gör ditt jobb enkelt

  document with coins

  Ett modernt och pålitligt lönesystem

  → Lönesystem
  Integration HR

  Effektivisera din organisation med ett intelligent HR-system

  → HR-system
  People icon

  Få kontroll över nya, nuvarande och avslutade anställningar

  → HR master
  Gain de temps

  Gör rapportering av tid, frånvaro och ansökan av ledighet enkelt

  → Tidrapportering
  Transparence et aperçu

  Ge din HR-avdelning ett kraftfullt analysverktyg

  → Analytics

  Över 90 000 kunder globalt

  Idea icon
  +75 års erfarenhet

  Dokument ikon
  +5 700 000 lönebesked per månad

  People icon
  +150 länder

  Kiwa Certified

  Kvalitet och säkerhet

  Vår övergripande princip är att använda branschens bästa praxis och standarder för kvalitet och säkerhet där sådana finns, för att säkerställa att processer körs på ett förutsägbart och koordinerat sätt. 

  • Vi har tekniska funktioner och processer som stödjer GDPR, med fokus på datasekretess. 
  • Vårt ledningssystem för informationssäkerhet är ISO 27001:2013 certifierat 
  • Vårt dataskyddssystem är ISO 27701:2019 certifierat
  • Vi har även ISO 14001:2015-certifikat för miljöledningssystem 
  • Våra löneoutsourcingtjänster (BPO) granskas årligen externt för ISAE 3402 Typ II-ramverk

   Boka ett onlinemöte med en av våra experter

   Har du frågor och funderingar kring hur du kan ta din organisation till nästa nivå med hjälp av HR- eller lönesystem, outsourcing eller andra tjänster? 
   Träffa Pernilla för ett 30 minuters gratis möte online. 

   Boka möte med Pernilla
   Pernilla Göransson