1. Home>
 2. Om oss>

Karriär – jobba med oss på SD Worx Sverige

Vill du bli en del av oss? Låt oss visa hur det är att jobba på SD Worx Sverige.

Att göra ett avtryck på världen när det kommer till HR och lön är en ambitiös plan. För att lyckas med det krävs begåvade medarbetare som vill framåt. Vi har turen att arbeta med de allra bästa människorna i ett fantastiskt team, så att vi kan göra förstklassiga produkter och tjänster.

Se lediga jobb nu direkt
Team
Kvinnor på kontor

Lär känna oss

Med lång erfarenhet och en modern egen utveckling är vi stolta över att kunna säga att vi har den kunskap som krävs för att forma framtiden för vår bransch. På SD Worx är vi alla delaktiga i att hitta de bästa lösningarna. Det är naturligt för oss att ständigt utmana oss själva och fördjupa våra färdigheter. Därför uppmuntrar vi intern rörelse och erbjuder utvecklingsmöjligheter i olika riktningar över hela organisationen. Med våra briljanta och engagerade medarbetare lyfter vi hur man jobbar med HR & lön.

  Läs mer om oss

  Lyssna på när våra medarbetare beskriver hur det är att arbeta för oss!

   Team

   Bli en del i vårt team

   Letar du efter möjligheten att förändra människors sätt att arbeta med HR- och lönelösningar? Då vill vi ha just dig i vårt team!

   Skicka in din ansökan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig.

    Se lediga jobb nu direkt
    Kvinna kontor

    Om oss på SD Worx

    SD Worx är en Europaledande leverantör av HR- och lönelösningar. Med 75 års erfarenhet har vi skapat moderna lösningar med användarvänlig funktionalitet som hjälper multinationella företag nå sina mål varje dag. Vi finns idag i över 150 länder och ser i framtiden att vi finns i ännu fler. Vill du vara med på vår resa?

     Läs mer om oss
     Artikel

     Bli lönespecialist eller konsult

     Vill du veta mer om hur du blir lönespecialist eller lönekonsult? Läs vår artikel om Sveriges bästa utbildningar.

      Läs artikel här