1. Home>

Innovativa lösningar

Det finns ett enormt strategiskt värde i effektiv HR och med våra skräddarsydda och skalbara lösningar kan du ta del av det värdet. Vi på SD Worx har hjälpt stora och medelstora företag, organisationer och offentlig sektor att ta hand om sina anställda i över 75 år. Så oavsett om du vill ha lösningar för lön, medarbetare eller HR får din organisation den stöttning ni behöver för att konkurrera på framtidens marknad. 

Boka möte
Kvinna telefon
Kvinna dator

HR-system

Optimera och effektivisera din HR-verksamhet

Våra grundläggande HR-lösningar gör livet lättare både för dina anställda och dina HR-ansvariga. Med automatiserade och anpassningsbara tjänster kan du se till att nödvändiga processer inte faller mellan stolarna samtidigt som du har full översikt över hela organisationen. Vår förstklassiga HR-mjukvara ger dig förutsättningar att spara tid, resurser och energi i hela din verksamhet, utan att behöva släppa någon viktig kontroll. 

  Läs mer om HR-system
  Glad kvinna

  Lön

  Lön som alltid stämmer

  Den gemensamma nämnaren för alla HR-avdelningar är att lönen måste betalas ut korrekt och i rätt tid. Ingen medarbetare blir nöjd om lönen strular varje månad och du kan förlora enorma resurser på att inte kunna garantera felfri leverans. Med vår molnbaserade teknik och outsourcade lönetjänster kan du effektivisera dina löneprocesser för säker lönehantering varje gång. Du kommer aldrig behöva oroa dig för tidskrävande och riskfyllda löneprocesser igen. 

   Läs mer om Lön
   Man ipad

   Workforce Management

   Sikta på lägre arbetskostnader och högre produktivitet

   Att sätta rätt person på rätt jobb kan vara avgörande för din organisations utveckling. Vår programvara för personaladministration hjälper dig att optimera din bemanning. Med verktyg för tidsregistrering och närvaro, arbetskostnadsprognoser och personalplanering kommer du kunna anpassa dig efter din organisations kort- och långsiktiga strategi. Vi delar gärna med oss av vår expertis för att komma igång. 

    Läs mer om Workforce Management
    Intervju man

    Talent Management och Rekrytering

    Mot hållbar anställningsbarhet för alla

    Du och dina medarbetare ska ta er tillsammans mot en framgångsrik framtid. Ta reda på dina medarbetares styrkor, färdigheter och hur du kan hjälpa dem att utvecklas. Dra nytta av våra lösningar för lärande och utveckling, prestations- och kompetenshantering och karriärplanering för att definiera era viljor och mål. Oavsett om det är HR-teknik, konsulttjänster eller data du behöver, kan du lita på oss. 

     Läs mer om Talent Management & Rekrytering

     Några av våra kunder

     Ahlsell
     SSAB
     Telia
     Capio logo
     Skandia

     Boka ett onlinemöte med en av våra experter

     Har du frågor och funderingar kring hur du kan ta din organisation till nästa nivå med hjälp av HR- eller lönesystem, outsourcing eller andra tjänster? 
     Träffa Pernilla för ett 30 minuters gratis möte online. 

     Boka möte med Pernilla
     Pernilla Göransson