1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. HR-system för den nytänkande organisationen>

Globala HR-processer med SAP SuccessFactors

Glad man

HR-transformation inkluderar inte bara människor och processer, men också tekniken som stöttar dem. I många organisationer är den underliggande digitala HR-tekniken avgörande för att nå digitaliseringsmålen. Med SAP SuccessFactors har du tekniken för att lyckas med din HR-transformation.

Boka möte
Glad man

Fördelar för din organisation med SAP SuccessFactors

Employeur attrayantÖka medarbetarnas förtroende

Innovativa mobila applikationer och punktliga löner – det perfekta receptet för en förstklassig arbetsgivare.

check ikonTotal sinnesro

Vårt team med över 450 interna SAP-experter garanterar omfattande support och banbrytande flexibilitet.

Lönetjänster iconBudgetvänlig

Håll budgeten genom snabb driftsättning av tekniksupport från en och samma leverantör.

Automatisering ikonLåt lönesystemet jobba

Fatta datadrivna beslut genom att sammanlänka din lönedata med HR- och affärsdata.

brushSkräddarsy lösningar

Vi kan helt och hållet integrera våra HR-lösningar med dina nuvarande och lägga till support där det behövs.

SAP

Gedigen SAP-erfarenhet

Adessa är en del av SD Worx och fokuserar på molnbaserad HR-programvara: design, implementering, stöd och hantering av SAP HCM & SuccessFactors Employee Central (EC) och Employee Central Payroll (ECP). Adessa har över 250 nöjda SAP-kunder och 600 000 användare. Med fokus på användarens upplevelse och effektiva HR-processer designas en skräddarsydd lösning efter just dina behov som sedan backas upp av ett tillförlitligt affärscase.

  Läs mer om Adessa
  SAP

  SAP SucessFactors med Adessa HR-lösning

  Få störst värde direkt med AdessaHR, stjärnan av SuccessFactors! Den här förstklassiga lösningen kombinerar branscherfarenhet, djupgående expertis och ett stort fokus på kundframgång för att skapa mervärde på nolltid. AdessaHR levereras som en tjänst i en enkel och omfattande prenumerationsmodell som gör SuccessFactors tillgänglig även för medelstora organisationer – utan att behöva tänka på kapitalinvesteringar.

   SAP

   Flexibla leveransmodeller för lön med SAP SucessFactors

   Oavsett om du hanterar din lön i SAP (EC eller HCM) eller ansluter ditt SAP-system till SD Worx lönelösningar, tar vi hand om dig och dina behov. Våra lokala löneexperter erbjuder avancerad support inklusive kontroller av efterlevnad, löneutbetalningar och datainmatningskapacitet. Välj vilken servicemodell som passar dig bäst, alltifrån Managed Payroll Services till fullständig outsourcing.

    Programvara för medarbetarna

    Är du på jakt efter en mobilvänlig, användarfokuserad och lokaliserad HRIS som grund för ditt företag? Då är SAP SuccessFactors Employee Central helt rätt! Den här banbrytande lösningen gör att dina medarbetare kan dra nytta av smidiga och konsekventa processer inom olika HR-domäner. Vår projektstrategi och våra acceleratorer erbjuder förutsägbara implementeringstider samtidigt som flexibiliteten och friheten maximeras. 

     Time Attendance

     Aldrig ensam och alltid uppdaterad

     Adessa ProCare är en effektiv och flexibel SaaS-supportmodell som är utformad för att ge progressivt underhåll, incidenthantering, långsiktigt hållbara lösningar och snabb problemhantering. Vi har ett erfaret team med lokala och globala konsulter som ger fullständig teknisk support och HR-support så att du får ut allt av din SAP SuccessFactors-investering. Dessutom är du alltid uppdaterad med de senaste nyheterna och innovativa HR-trenderna.

      HR-lösningar som gör ditt jobb enkelt

      Consultants spécialisés

      Få kontroll över nya, nuvarande och avslutade anställningar

      → HR master
      Transparence et aperçu

      Ge din HR-avdelning ett kraftfullt analysverktyg

      → Analytics
      Expenses

      Gör försvunna kvitton och pappersarbete ett minne blott

      → Resor och utlägg

      Några av våra kunder

      HP
      Bayer
      Nestle
      eon
      Tommy

      Är du intresserad eller vill veta mer om SAP till din organisation?

      Hitta en tid som passar dig för ett kort möte med vår säljchef Tommy Palmgren på Adessa, en del av SD Worx-familjen och leverantör av SAP. Han berättar om möjligheterna med en digital HR-teknologi.