1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. HR-system för den nytänkande organisationen>

Internationellt HR-system på ett enkelt sätt

Effektiv drift, digital förvandling och nöjda medarbetare är en populär trio inom HR – särskilt för snabbväxande internationella företag. Vi på SD Worx hjälper tusentals företag världen över att effektivisera sina HR- och lönfunktioner. En modern, lättillgänglig och säker lösning för personuppgifter som fungerar som en solid plattform för alla andra HR-processer. 

Boka möte
International Payroll

Fördelarna med SD Worx internationella HR-system

ProductivitéHögre produktivitet

Centraliserad HRIS, självbetjäning för medarbetare och chefer, affärsformer och processer i olika länder ger högre personalproduktivitet.

Transparence et aperçuDatadrivna HR-beslut

Fördefinierade obligatoriska rapporter och anpassade KPI-baserade rapporter erbjuder en konsoliderad version av sanningen – i realtid.

KostenKostnadseffektivt

Spara tid och kostnader för implementering tack vare förkonfigurerade internationella och lokala regler och standardiserad löneintegrering.

SD Worx master dataRedo för gigekonomi

Alla utökade personalrelaterade data och processer finns på en enda, central och tillgänglig plats för alla. På vilken enhet som helst, när som helst.

Employeur attrayantFantastisk upplevelse för alla

Från medarbetare och chefer till lönehandläggare och HR-personal – alla kan arbeta med ett intuitivt och digitalt HR-ekosystem.

Kvinna hemma

Klara utmaningarna på den moderna arbetsplatsen

SD Worx Multi country core-HR är en flexibel HR-lösning som centraliserar all persondata i realtid. Systemet är modernt, intuitivt, enkelt att navigera och förenklar hanteringen av hela arbetsstyrkan. Kraftfull personalanalys gör det enklare än någonsin att få insikter som ligger till grund för strategiskt beslutsfattande och förbättrar företagets resultat. Enkel anslutning till andra system och inbyggd juridisk efterlevnad av ramverk som GDPR, gör att ditt team i stället kan fokusera på andra arbetsuppgifter.

  Boka möte
  E_Solution_Marque-Employeur_960x540_

  En HR-lösning som täcker in allt

  Många leverantörer av HR-system är egentligen IT-företag. Vi har däremot över 75 års erfarenhet av löner och HR: SD Worx HR-system är helt integrerat med programvara för löner och tid och närvaro. Vill du lägga till rekrytering? Vi lägger upp din lösning precis som du vill ha den. 

   Solution_Marque-Employeur

   Harmonisera arbetet i hela organisationen

   Konfigurera medarbetarnas information och arbetsflöden så att de motsvarar alla lokala och företagsspecifika krav. Anpassa de förkonfigurerade arbetsflödena för onboarding, överföring och uppsägning till ditt företags arbetssätt så att dessa processer kan harmoniseras i alla länder och affärsenheter. 

    World map

    Över hela världen

    Alla dina anställda, oavsett vilket avtal de har eller var de arbetar, får harmoniserade arbetsflöden och en exceptionell användarupplevelse. SD Worx Multi country core-HR finns över hela Europa på flertal språk vilket ökar engagemanget på alla organisationsnivåer. Nya länder kan enkelt konfigureras. 

     Optimisez la charge de travail de votre personnel

     En källa för alla beslut

     SD Worx Multi country core-HR fungerar som en enda källa till information. Det ger fullständig och korrekt rapportering för strategiskt beslutsfattande och ökar företagets framgångar. Få en tydlig översikt över antal anställda, organisationsschema, team, historik, anställda och löner, globalt eller efter land. Spåra lönekostnader efter land, kostnadsställe eller affärsenhet – i realtid. 

      Logo of Capio st Görans sjukhus
      SD Worx var tydliga och samtidigt lyhörda mot vad vi behövde. De kom med egna förslag på lösningar och jag kunde lita helt på att de var insatta och visste vad de gjorde. Det kändes tryggt hela vägen.
      Logo of Capio st Görans sjukhus
      Rosie-Marie Huldén, Payroll manager, Capio S:t Görans Sjukhus
      Läs kundcase

      Några av våra kunder

      Mantena
      TietoEvry
      Fortum
      Claes Ohlson

      Över 80 000 kunder globalt

      Idea icon
      +75 års erfarenhet

      Dokument ikon
      +5 000 000 lönebesked per månad

      People icon
      +150 länder

      Boka ett onlinemöte med en av våra experter

      Har du frågor och funderingar kring hur du kan ta din organisation till nästa nivå med hjälp av HR- eller lönesystem, outsourcing eller andra tjänster? Träffa Isabel för ett 30 minuters möte online. 

      Boka möte med Isabel
      Isabel Nourozian