1. Home>

Logga in

Logga in som användare i HR-systemet SD Worx HR.

Logga in till SD Worx HR
HR

Behöver du support?

Här loggar du in för att hantera och skapa supportärenden, beställa konsulthjälp samt läsa användbara artiklar. Är du en användare som har behörighet att skapa ärenden till oss så loggar du in genom att klicka på knappen. Efter det så anger du din e-mailadress som användarnamn och ditt lösenord.

Logga in i vår kundportal

  Kundportalen

  SD Worx support

  SD Worx support finns tillgänglig för dig som är kund till oss. Vi nås via SD Worx kundsidor eller telefon beroende på vilken lösning ditt företag har valt. 

  Har du frågor om din lönespecifikation ser du kontaktuppgifter som gäller för just ditt företag på själva specifikationen.

  Vi inom supportverksamheten ser fram emot att få dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vi hanterar alla typer av ärenden som handlar om allt från hur applikationerna effektivast används till frågor som rör din lönespecifikation – för de företag som valt denna supportlösning. Mer information om vilken lösning just ditt företag har valt kan du få från ditt företags HR-avdelning eller kontaktperson avseende löneadministration.

   Användarsupport