1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. HR-system för den nytänkande organisationen>

SD Worx HR för ditt nya arbetsliv

Kvinna antecknar

Vi vet att administration är en väsentlig uppgift i alla organisationer, men även något som kan vara komplicerat och frustrerande. Därför har vi skapat en skalbar HR produkt som du kan skräddarsy efter just dina unika behov. Vi på SD Worx hjälper dig så du kan göra HR tillgängligt och så användarvänligt som möjligt – för alla i din organisation.

Boka möte
Kvinna antecknar
Löfbergs
Det är tacksamt att alltid kunna vända sig till samma support och få bra hjälp vad det än gäller.
Helena Eriksson, Head of Group HR, Löfbergs Karlstad
Läs kundcase
Inkorg

Ett perfekt sätt att börja på med Home

Online plattform för organisationens HR

Home är navet för hela organisationens HR. En plats där användare på alla nivåer får en möjlighet att överblicka HR-aktiviteter direkt i systemet. Här kan även HR-kollegor kommunicera direkt med alla anställda. Home presenteras i en intuitiv design som effektiviserar och förenklar ett tidigare komplext arbete. 

  SD Worx Integrated Payroll and HR

  Få de processer du behöver för ditt dagliga HR-arbete

  Vårt HR-system stöttar en mängd HR-processer. Genom att kombinera våra moduler kan din organisation få de processer som behövs för din dagliga HR-verksamhet.

   Business case

   Vill du investera i en ny lösning för HR och Lön?

   För att förstå fördelarna med nya systemlösningar måste kostnaderna också belysas ur ett annat perspektiv: vad kostar det företaget att inte uppdatera sina HR- och lönelösningar?

    Ladda ner vår e-bok

    Några av våra kunder

    Löfbergs lila
    KICKS
    Capio
    AFRY
    Pernilla CTA

    Boka ett möte med Pernilla om SD Worx HR

    Är du intresserad eller vill veta mer om SD Worx HR för din organisation? Hitta en tid som passar dig för ett kort möte med Pernilla Göransson. Lär dig mer om hur våra produkter kan göra HR- och löneadministration enklare för dig och ditt team.