1. Home>
 2. Om oss>

Aditro är nu SD Worx

Glad och stolt över att vara en del av SD Worx.

Vi är glada över att vara en ny medlem i SD Worx-familjen. SD Worx är en ledande leverantör av löne- och HR-tjänster i Europa och har kunder i 150 länder över hela världen. Aditro förvärvades av belgiska SD Worx april 2021. Här hittar du vad du behöver veta om sammanslagningen med SD Worx.

Aditro er SD Worx

Vårt uppdrag

«We spark success at the heart of your business, so you and your people can thrive»

  Det kundcentrerade uppdraget för SD Worx passar bra med den företagskultur och värderingar vi tog med oss från Aditro. Vi tror båda att vi kan uppnå mer tillsammans än ensamma för våra kunder. 

  Med SD Worx närvaro i Norden erbjuder vi högkvalitativa mjukvaror, tjänster, rådgivning och insikter genom våra kärnområden: HR-system, lönesystem och lönetjänster, Workforce Management och Talent Management. 

   For life. For work

   Dagens anställda vill ha kontroll över sin karriär och vill välja hur de arbetar. De vill ha mening. Ändamål. En anledning att jobba. De förväntar sig inte att vara på ett ställe för alltid. Men de förväntar sig att njuta av känslan och vetskapen om att det de gör spelar roll. Därför är våra lösningar "For life and For work" – för livet och arbetet sida vid sida.  

     Vad betyder detta för dig som kund?

     Vi är fortfarande vi men har bara fått 75 års extra erfarenhet av HR och Lön. Här har vi samlat information om vad som kan vara bra att veta relaterat till övergången från Aditro till SD Worx. 

      Läs FAQ för kunder

      Historik och ägarskap

      SD Worx grundades 1945 och har varit en ledande aktör inom HRM i över 75 år. I april 2021 köpte SD Worx det privatägda Aditro. Aditro grundades 1960 och hade bland annat namnet Personec under många år, 2007 fick vi namnet Aditro. 

       Läs mer om vår historia

       Vårt nya varumärke - SD Worx brand story

       Vi tror att människor är kärnan i framgången för alla företag. Det är därför vi hjälper våra kunder att hjälpa sina anställda, så att de kan dra full nytta av våra lösningar – vilket ger bättre resultat för individer, för team och för deras resultat. 

        SD Worx brand story

        Vad står SD Worx för?

        Visste du att SD Worx har över 75 års erfarenhet av lönehantering och HR? Allt började 1945, när andra världskriget tog slut. "I dessa kaotiska tider ropade den belgiska regeringen på hjälp och arbetsgivarorganisationer svarade. Därmed föddes SD Worx.” 

         Läs bloggen

          Sponsor The Spark

          Nu är vi en del av ett större, internationellt företag och det innebär en förändring för våra medarbetare. Men att byta och prova något nytt är ofta positivt. Vi ville inspirera våra medarbetare att prova något helt nytt även i sitt privatliv. Det är därför vi lanserade initiativet "Sponsor The Spark". 

          När vi kliver utanför vår komfortzon blir vi mer lösningsorienterade och kreativa och vi växer som människor. Därför har vi sponsrat några utvalda kollegor för att testa en aktivitet de aldrig har provat förut, för att se hur mycket glädje som kommer av att utmana sig själva. Kommer det att skapa ringeffekter i andra delar av livet? 

           Läs mer om Sponsor The Spark

           Vem är du på jobbet?

           Gör testet som lär dig hur du blir den bästa versionen av dig själv på jobbet, baserat på din personlighetstyp.

           Vilken personlighetstyp är du? Gör testet som ger dig insikt i hur du kan arbeta så bra som möjligt och hur du kan optimera samarbetet med dina kollegor. 

           • Ta reda på hur du fungerar bäst. 
           • Kolla vilka personlighetstyper du har i ditt team. 
           • Dela med dina kollegor och få tips om hur deras samarbete kan blomstra. 
            Gör testet

             Har du några frågor?

             Har du fler frågor om övergången till SD Worx?

              Kontakta oss här

              Vill du veta mer om oss?

              Håll dig uppdaterad om vad som händer hos oss och få tips och inspiration. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev! 

               Anmäl dig till vårt nyhetsbrev