1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. Våra lösningar för lön>

Löneoutsourcing

Möte

Lön kräver specialistkompetens som behöver uppdateras kontinuerligt, därför börjar allt fler välja att outsourca sin lön och HR-administration. Hos oss finns några av Sveriges (och Europas) mest kunniga inom lön och HR. Varför inte outsourca lönetjänsten till oss?

Boka möte
Möte

Varför löneoutsourcing?

Glad ikonTrygghet & partnerskap

Istället för att ha några få lönemedarbetare som sitter på all kunskap, så får du alltid tillgång till utbildade specialister med lång erfarenhet.

Tid ikonEffektivisering

Om du i samband med löneoutsourcing också effektiviserar verksamheten kan du spara kostnader. En övergång till SD Worx löneoutsourcing kan öka er effektivitet med upp till 15%.

Idea iconKunskap

Outsourcing och expertkunskap nära till hands säkerställer väl dokumenterade rutiner och processer samt garanterad uppdatering av lagar, regler och förändringar.

flexibel ikonFlexibilitet

Priset för löneoutsourcing beror på antal lönespecifikationer per månad. Därför går det att vara flexibel med kostnaden när du expanderar, skär ned eller säljer dotterbolag.

check ikonInget systemberoende

Med SD Worx outsourcing kan våra kunder skala ner eller skala upp tjänster efter behov om förändringar sker, medan SD Worx står för underhåll av systemen.

Kvinna dator

Hur ser ditt behov ut?

Vi erbjuder följande alternativ av outsourcing av lön och HR:

 • Du har hand om hela löneprocessen – SD Worx tar hand om systemförvaltningen
 • SD Worx hanterar hela löneprocessen – traditionell outsourcing. 
  Boka möte

  Med SD Worx löneoutsourcing får du som kund tillgång till

  SD Worx master dataProfessionella specialister

  SD Worx team av specialister jobbar rådgivande, ansvarstagande och proaktivt för att ditt företag ska ha den bästa lösningen både nu och i framtiden.

  Plug-and-playSamarbetspartners

  SD Worx har ett nära samarbete med andra leverantörer och partners som våra kunder har tillgång till för att underlätta för sina standardintegrationer.

  Icoon analyticsTeknisk partner

  SD Worx tar hand om tekniken, drift av systemet, uppgraderingar och säkerhet. Kommer nya eller uppdaterade lagar och regler gör vi ändringar i systemet.

  PersonalSupport

  Många år av lång erfarenhet gör att SD Worx kan ge support till medarbetare, chefer och era HR- och löneexperter.

  Success / YesKvalitet

  Vi är certifierat i enlighet med ISO 27001 och ISO 27701. Vi använder standarden ISAE 3402 som kvalitetssäkring och granskas årligen av en extern revisor.

  ProductivitéKontinuerlig utveckling

  Genom att vara lyhörda och kontinuerligt förbättra våra tjänster och produkter skapar vi tillsammans med våra kunder lönesystem och tjänster för framtiden.

  Guide

  Guide: 6 tidiga tecken på att du borde uppdatera era löneprocesser

  Dagens digitaliseringstakt har bidragit till att du måste hitta de mest kostnadseffektiva, digitala lösningarna för att din ekonomifunktion ska kunna fortsätta leverera på topp. 

  Om du inte digitaliserar dina löneprocesser finns det en stor risk att du fastnar i administrativt arbete som kräver onödigt mycket resurser för dig och ditt team.  

  Känner du igen dig? Få koll med den här guiden där vi listar 6 varningstecken som tyder på att ditt företag är i riskzonen för ineffektiva löneprocesser. 

   Ladda ner gratis guide
   Cat Computer

   Webinar: Hur outsourcing gör din lönehantering tryggare och effektivare

   Lön är inte bara en administrativ avdelning utan en stor del av den dagliga affären och påverkar ditt företags möjligheter att både behålla och attrahera medarbetare. Det är extremt viktigt att tänka på både funktion och relation när du väljer outsourcingpartner. I det här webinaret går vi igenom vad du ska tänka på när du ska outsourca dina lönefunktioner.

    Se 30 minuters webinaret
    SSAB logo
    På samma sätt som vi är bäst på stål, är vi inte bäst på allt som har med lönehantering och lönesystem att göra. Varför då inte överlåta det till någon som är proffs?
    Christine Bollvik, Ansvarig för HR Service, SSAB
    Läs kundcase

    Upptäck våra tjänster och system för lönehantering

    sd worx lön icon

    Ett modernt och pålitligt lönesystem

    → Lönesystem
    Internationell lönehantering icon

    Minska arbetsbelastningen med internationella lönetjänster

    → Internationell lönehantering
    check ikon

    Hitta en skalbar lönetjänst anpassad för just ditt företag

    → Lönetjänster

    Några av våra kunder

    Telia
    SSAB
    Skandia
    Pernilla CTA

    Vill du veta mer om vår löneoutsourcing?

    Hitta en tid som passar dig för ett kort möte vår lön- och outsourcingexpert Pernilla Göransson. Hon guidar dig genom vilka tjänster du kan outsourca till oss på SD Worx.

     Boka möte med Pernilla