1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. Våra lösningar för lön>

Imponerande löneintegrationer

SD Worx Lön kan smidigt integreras med allt från medelstora till stora företags HCM-system, inklusive Workday och SAP SuccessFactors

Oavsett om det gäller din HR, Talent Management, Resor och utlägg eller Workforce Management, kan du vara säker på att vi har en passande lösning för integration. 

Boka möte
SD Worx | Integration
SD Worx Integration

Stora fördelar med vår löneintegration

Pålitlig integration mellan lönesystemet och dina lösningar för HCM, Workforce Management och ERP

Det råder ingen tvekan om att integration ofta uppfattas som komplex, tidskrävande och tekniskt svårt att förstå eller implementera. 

På SD Worx har vi stor erfarenhet av att integrera system och data med strukturerade processer och teknik. Därför kan vi ge dig både vägledning och avancerad teknisk kunskap för att underlätta för dig. Med tusentals nöjda kunder, kan vi garantera att du får rätt tillvägagångssätt, vilket system du än använder. 

 • Minska risken för fel 
 • Minska din administration
 • Öka din produktivitet 
 • Förenkla dina affärsprocesser 
 • Minska eventuella system- och driftssilos 
 • Minska risken för bristande efterlevnad av GDPR och datasäkerhetsreglering 
 • Lita på din data och var säker på informationen du publicerar för företaget 
  Skandia
  Med SD Worx så har både kvalitén gått upp och vår egen tidsåtgång har gått ned ganska mycket och det skulle jag säga kanske är det viktigaste, att vi kan fokusera på de sakerna som vi är bra på och SD Worx kan fokusera på lön.
  Skandia
  Ralf Lindgren, Ansvarig för Lön och Förmåner, Skandia
  Läs kundcase
  SD Connect

  ERP-certifierad eller internationell företagsintegration

  Vårt standardiserade integrationsverktyg, SD Connect, levererar ett robust, skalbart, transparent och certifierat datautbyte med Workday, SAP SuccessFactors eller SD Worx People. 

  Hur fungerar det? 

  • En enda API-baserad anslutning mellan din(a) globala HR-lösning(ar) (HRIS) och våra lokala lönemotorer för att beräkna helt kompatibla löner. 
  • Förstå snabbt om och varför transaktioner har misslyckats genom detaljerade felmeddelanden och uppdatera enkelt nödvändig data via din HRIS. Verifiera via SD Connect-instrumentpanelen om fel har åtgärdats. 
  • Återlämnande av aggregerad löneinformation över landsgränser: SD Connect ger tillgång till detaljerad löneinformation mellan länder och tar hand om kartläggning av lönekoder och valutor över alla länder. 
   SD Worx Direct Integration

   Säker och automatisk integration med alla tredjepartssystem

   Integrera lön med alla tredjepartssystem säkert och automatiskt till en schemalagd uppdateringstid med standardfilformat. Robust, pålitlig, transparent integration med en enkel leveransmodell. 

   Hur fungerar det? 

   • Data exporteras från ett kärnsystem och överförs till en säker, SD Worx angiven plats. Pay AFI skannar mapparna, upptäcker en fil som ska bearbetas och initierar bearbetningsaktiviteter. 
   • Resultat finns att se inom löne- och rapporteringslösningarna. 
   • Bearbetning av inkommande filer övervakas och fel loggas via en status- och undantagstjänst. 

    Några av våra kunder

    Ahlsell
    SSAB
    Telia
    Capio logo
    Skandia

    Boka ett onlinemöte med en av våra experter

    Har du frågor och funderingar kring hur du kan ta din organisation till nästa nivå med hjälp av HR- eller lönesystem, outsourcing eller andra tjänster? 
    Träffa Pernilla för ett 30 minuters gratis möte online. 

    Boka möte med Pernilla
    Pernilla Göransson