1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. Våra lösningar för lön>

Internationell lönehantering – utan krångel

Har du problem med flera olika löneleverantörer, regelefterlevnad (compliance) och att hitta den bästa lösningen för din internationella lönehantering? Det går att undvika krångel så att du kan fokusera på verksamhetens tillväxt istället. Vi har lokala lönetjänster i hela Europa. Vi erbjuder ledande teknik, ett enda kontrakt och en global styrning så att du behåller den övergripande överblicken.

Boka möte
International Payroll
map

Europeiskt fokus och lokal expertkunskap

Den europeiska arbetsmarknaden är komplicerad och har många regler. En dåligt skött lönehantering kan bli kostsam - för din resultaträkning och ditt rykte. Genom att lägga ut lön på våra experter ser vi till att lönerna är korrekta och 100 % förenliga med lokala regler, oavsett var du har anställda. Från Stockholm till Sevilla och från Irländska sjön till Svarta havet förenklar SD Worx lönehantering i hela Europa.

  Mer än lön

  Arbetet med lön slutar aldrig. När du stöter på frågor eller problem inom HR kan du lita på att vi finns där för dig. Våra lokala experter erbjuder rådgivning om nationell arbetsrätt, kollektivavtal, hantering av utlandsstationerade, expansion till nya marknader och mycket mer. När det gäller regler och deadlines kring lön måste du ha snabba och korrekta svar.

   international core hr dashboard

   Fatta beslut snabbare

   Vad behöver ditt HR-team för att skapa strategiskt värde? Realtid-data, tydliga insikter inom core-HR, löpande översikt av lönekostnader och analyser. Det är precis vad du får av oss med hjälp av rapporter för alla länder du har verksamhet i. Du får en tydlig överblick av lönehanteringen och datadrivna insikter som driver din verksamhet framåt - utan att du behöver ägna evigheter åt manuellt arbete.

    3 layers

    Bekväm allt-i-ett-lösning

    Sluta hantera flera kontrakt, callcenter i avlägsna länder, förvirrande styrmodeller och ett virrvarr av "hur-ska jag-använda-dessa-verktyg". Med SD Worx får du en lösning som täcker allt. Ett kontrakt, en kontaktpunkt, en styrmodell och samma service på alla dina marknader.

     Map with the SD Worx spark and graphics

     Ska du starta ett internationellt löneprojekt? Vi är här för att hjälpa dig.

     Kämpar du med flera olika löneleverantörer, regelefterlevnad och har svårt att få en helhetsbild av dina internationella löner? 

     Börja leta efter den perfekta internationella lönepartnern redan idag och ladda ner vår omfattande RFP-mall på engelska för internationella löner.

      Ladda ner mallen
      Everest Group

      Gartner uppmärksammar SD Worx i 2023 Market Guide for Multi-country Payroll Solutions

       Intyg och erkännanden på engelska (attestations and recognitions)

       Boka ett onlinemöte med en av våra experter

       Har du frågor och funderingar kring hur du kan ta din organisation till nästa nivå med hjälp av HR- eller lönesystem, outsourcing eller andra tjänster? 
       Träffa Pernilla för ett 30 minuters gratis möte online. 

       Boka möte med Pernilla
       Pernilla Göransson

       Några av våra kunder

       Logo_Nike
       Logo-Parexel_80x80
       Logo-Scotch-Soda_80x80
       Komatsu
       Siemens