1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. Våra lösningar för lön>

Internationell lönehantering – utan krångel

International Payroll

Har du problem med flera olika löneleverantörer, regelefterlevnad (compliance) och att hitta den bästa lösningen för din internationella lönehantering? Det går att undvika krångel så att du kan fokusera på verksamhetens tillväxt istället. Vi har lokala lönetjänster i hela Europa. Vi erbjuder ledande teknik, ett enda kontrakt och en global styrning så att du behåller den övergripande överblicken.

Boka möte
International Payroll
Unleash_World map

Europeiskt fokus och lokal expertkunskap

Den europeiska arbetsmarknaden är komplicerad och har många regler. En dåligt skött lönehantering kan bli kostsam - för din resultaträkning och ditt rykte. Genom att lägga ut lön på våra experter ser vi till att lönerna är korrekta och 100 % förenliga med lokala regler, oavsett var du har anställda. Från Stockholm till Sevilla och från Irländska sjön till Svarta havet förenklar SD Worx lönehantering i hela Europa.

  Mer än lön

  Arbetet med lön slutar aldrig. När du stöter på frågor eller problem inom HR kan du lita på att vi finns där för dig. Våra lokala experter erbjuder rådgivning om nationell arbetsrätt, kollektivavtal, hantering av utlandsstationerade, expansion till nya marknader och mycket mer. När det gäller regler och deadlines kring lön måste du ha snabba och korrekta svar.

   international core hr dashboard

   Fatta beslut snabbare

   Vad behöver ditt HR-team för att skapa strategiskt värde? Realtid-data, tydliga insikter inom core-HR, löpande översikt av lönekostnader och analyser. Det är precis vad du får av oss med hjälp av rapporter för alla länder du har verksamhet i. Du får en tydlig överblick av lönehanteringen och datadrivna insikter som driver din verksamhet framåt - utan att du behöver ägna evigheter åt manuellt arbete.

    3 layers

    Bekväm allt-i-ett-lösning

    Sluta hantera flera kontrakt, callcenter i avlägsna länder, förvirrande styrmodeller och ett virrvarr av "hur-ska jag-använda-dessa-verktyg". Med SD Worx får du en lösning som täcker allt. Ett kontrakt, en kontaktpunkt, en styrmodell och samma service på alla dina marknader.

     Everest Group

     Gartner uppmärksammar SD Worx i 2021 Market Guide for Multi-country Payroll Solutions

      Read more on our attestations and recognitions

      Varför SD Worx

      Gründe für SD Worx
      75+års erfarenhet

      Gründe für SD Worx
      82 000+kunder

      icon
      5,2 miljoner+lönebesked per månad

      People icon
      7 000+HR-proffs

      International payroll by SD Worx
      60+kontor i Europa

      Internationell lönehantering – utan krångel

       Boka möte

       Några av våra kunder

       Logo_Nike
       Logo-Parexel_80x80
       Logo-Scotch-Soda_80x80
       Komatsu
       Siemens