1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. Våra lösningar för lön>

Internationell lönehantering för framtidens företag

International payroll by SD Worx

De största utmaningarna för internationella lönekontor är efterlevnad, hitta den bästa driftsmodellen och hantera flera leverantörer. Hur kan vi hjälpa till? Jo, genom att erbjuda effektiv, lokal expertis, ett eget lönesystem och tjänster i hela Europa. SD Worx ”Glocal”-modell och flexibla servicenivåer gör oss till rätt lönepartner för alla företag som vill ta steget in i framtiden.

Boka möte
International payroll by SD Worx

Våra lösningar för internationell lön & HR

SD-Worx_300x300
International People Solutions

En helhetslösning som består av SD Worx Core HR som är integrerad med lokala lönesystem över hela världen så att du kan känna dig trygg oavsett var du befinner dig.

Workday_300x300
Workday

En molnbaserad HRM-programvara som ger dig full översikt över din personal, kompetens och kapacitet. Den kan enkelt integreras med SD Worx lönelösningar

Sap succesfactory
SAP SuccessFactors

Tillsammans med Adessa hjälper vi företag att optimera sin löneadministration via SAP SuccessFactors – i SAP Payroll Engine eller integrerat med våra lokala lösningar.

Läs mer
Une plateforme unique pour harmoniser la paie internationale

Enkel integrering med dina verktyg

SD Worx Core HR ger dig en komplett och heltäckande lösning. Du kan även maximera avkastningen på dina nuvarande verktyg genom att utnyttja färdiga integrationer med ledande HCM-plattformar, inklusive SAP SuccessFactors och Workday. SD Connect erbjuder en enda koppling mellan ditt HRIS-system och SD Worx lokala lönemotorer. 

  BE 3 Layered approach

  Bekväm heltäckande lösning

  Flera kontrakt, olika callcenter i fjärran länder, förvirrande styrningsmodeller och en blandning av olika verktyg gör jobbet svårt och oöverskådligt. Med SD Worx får du istället en lösning som täcker in allt: ett kontrakt, en kontaktpunkt, en styrningsmodell och harmoniserade servicenivåer på alla dina platser. 

   banner2

   Stolt mottagare av utmärkelsen “Representative Vendor"

   SD Worx utsågs i juli 2020 till ”Representative Vendor” i Gartners Market Guide for Multicountry Payroll Solutions, alltså representativ leverantör i Gartners marknadsguide för internationell löneadministration. Vi är stolta över att vara ett av 21 företag över hela världen som har fått den här utmärkelsen.

    Fördelarna med internationell lönehantering för ditt företag

    check ikonMinska arbetsbelastningen

    Undvik tidskrävande arbete med flera leverantörer och processer i olika länder. Använd en enda leverantör som kan ge en smidig och global lönelösning i över 150 länder.

    Expertise / KnowledgeJuridisk efterlevnad, noggrannhet och anpassning

    Känn dig trygg med att våra internationella lönetjänster följer arbetslagar, regler och klarar alla löneberäkningar. Vi skapar ett system som passar just dina behov.

    Tid ikonFatta snabbare affärsbeslut

    Få realtidsdata, tydliga rapporter, noggranna analyser och kontinuerlig översikt av lönekostnader så att du kan ge ditt HR-team strategiskt värde, insikt och kontroll.

    Telia logo
    Även om vi jobbar separat med SD Worx i tre olika länder ser vi det som ett gemensamt samarbete, där vi hela tiden lär oss av varandra och förbättrar oss tillsammans
    Björn Karlsson, Chef för People Core Services, Telia
    Läs kundcase

    Några av våra kunder

    nike
    Logo-Parexel_80x80
    Logo-Scotch-Soda_80x80
    Gestion de la paie internationale
    logo

    Upptäck våra tjänster och system för lönehantering

    sd worx lön icon

    Ett modernt och pålitligt lönesystem

    → Lönesystem
    Organisation agile

    Gör din lönehantering tryggare och effektivare med outsourcing

    → Löneoutsourcing
    Outsourced payroll services

    Hitta en skalbar lönetjänst anpassad för just ditt företag

    → Lönetjänster
    Pernilla CTA

    Vill du veta mer om internationell lönehantering?

    Hitta en tid som passar dig för ett kort möte med vår lön- och outsourcingexpert Pernilla Göransson. Hon berättar om hur du kan få en trygg och säker lönetjänst med SD Worx som din partner.