1. Home>
  2. Om oss>
  3. Nyheter>

Belgiska SD Worx förvärvar hela Aditro

Människor skakar hand

Belgiska SD Worx meddelade idag att de förvärvar hela Aditro med verksamhet i Norden. SD Worx är en ledande leverantör av HR och lönetjänster i Europa med 4 600 anställda i 12 länder. 2020 omsatte SD Works 743 M Euro.

Bolagen har en liknande bakgrund och levererar båda molntjänster samt outsourcingtjänster för HR och lön till sina kunder.

Vi känner att det finns en bra match mellan oss och SD Worx då vi delar synen på framtidens HR- och lönemarknad”, säger Martin Sjögren, VD Aditro. ”Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda våra nordiska kunder lösningar på andra europeiska marknader, men vi har också en rad produktsynergier i våra befintliga erbjudanden”, fortsätter han.

Detta förvärv sker för att skapa Europas ledande leverantör för HR- och lönetjänster. SD Worx kommer att fortsätta investera i Aditros produkter och tjänster, men också erbjuda lösningar från SD Worx produktportfölj.

Aditro har en väldefinierad roadmap för att utveckla vårt kärnerbjudande. Tillsammans med SD Works kommer vi även att starta ett antal nya strategiska initiativ för att ytterligare växa vår affär.” fortsätter Martin Sjögren.

Läs företagens gemensamma pressrelease här

Mer information:

Head of Enterprise Sweden
Magnus Engman
+46 (0)76 830 40 13
magnus.engman@sdworx.com

Head of Corporate Marketing Aditro
Lena Backlund
+46 (0)70-287 15 10
lena.backlund@sdworx.com