1. Home>
  2. Om oss>

Nyheter

Håll dig uppdaterad om alla nyheter relaterade till SD Worx här.

LOGA All-in-One Suite
AI_PR_1200x800_JPG.jpg

Mer än var tredje svenskt företag har redan investerat i AI

En ny undersökning utförd av SD Worx visar att AI redan är en realitet på europeiska företag. 36,1 procent av de svenska företagen arbetar aktivt med att undersöka hur generativ AI kan användas i deras verksamheter, vilket kan jämföras med ett medeltal på 37,2 procent för hela Europa.

PR_TribePerkAcquisition_1200x800

SD Worx förvärvar TribePerk, ett nystartat företag inom molnbaserad lönehantering, och expanderar marknaden i Polen

SD Worx, den ledande europeiska leverantören av HR- och lönelösningar, har förvärvat det polska startup-bolaget inom HR-tech TribePerk. Denna snabbväxande HR-tech startup erbjuder en integrerad svit av molnlösningar inklusive lön, HR och tid & närvaro till polska små och medelstora företag. 

PR29424_1200x800

SD Worx slutför förvärvet av den rumänska marknadsledaren inom löne- och HR-lösningar

SD Worx, den ledande europeiska leverantören av HR- och lönelösningar, har slutfört förvärvet av Romanian Software S.R.L., marknadsledaren i Rumänien för lönelösningar och Human Capital Management (HCM).
 

PR23424_1200x800

SD Worx och Protime förlänger kontraktet med cykelteamet till 2028

Den europeiska HR-tjänsteleverantören SD Worx och dess dotterbolag Protime, som specialiserar sig på bemanningsplanering, meddelar idag att de förlänger sitt engagemang som huvudsponsor av cykelteamet Team SD Worx fram till 2028.

Neun von zehn europäischen Unternehmen verlassen sich bei der Gehaltsabrechnung auf externe Hilfe

Potential för lönehantering i molnet i Sverige

Endast 7,1 procent av företagen i Europa har lagt ut hanteringen av sina löner helt och hållet. Och Sverige sticker ut, med en andel på låga 2,3 procent. Slutsatsen är att det finns ett stort utrymme i Sverige för molnmigreringar och outsourcing vad gäller lönehantering.

SheepBlue

SD Worx dotterbolag Protime förvärvar AI-teknik och utökar kapaciteten för bemanningsplanering

Protime, den belgiska marknadsledaren inom tidsregistrering och schemaläggning, har förvärvat Sheepblue, en AI-baserad programvara för bemanningsplanering som utvecklats av ett startup-företag med samma namn som grundades 2018 och har sitt huvudkontor i Wien (Österrike). Programvaran är specialiserad på skiftbaserade branscher som kräver exakt personalplanering, till exempel tillverkning eller logistik.

Region Östergötland

Region Östergötland väljer nytt HR- och lönesystem från SD Worx

Region Östergötland ansvarar för hälso- och sjukvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Östergötland. Att driva Region Östergötlands verksamheter under ett år kostar omkring 22 miljarder kronor, varav en stor kostnadsandel är lön till cirka 15 000 anställda. Därför är det av största vikt att man har bra systemlösningar på plats som kan stötta.

PR2722024_1200x800

SD Worx passerar 1 miljard euro i omsättning 2023

SD Worx, den ledande europeiska leverantören av HR- och lönelösningar, uppnådde en konsoliderad omsättning på 1,058 miljarder euro förra året, en ökning med 10% jämfört med 2022 (962,1 miljoner euro). Det konsoliderade normaliserade EBITDA ökade med 32,8% från 136,7 miljoner euro 2022 till 181,6 miljoner euro 2023. Den konsoliderade vinsten före skatt ökade med 6,2 miljoner euro till 88,1 miljoner euro. Koncernens nettovinst minskade från 81 miljoner euro 2022 till 70,1 miljoner euro 2023. 

cityscape-sunny-day

Teresa Olszewska utsedd till Managing Director för SD Worx SAP Solutions

SD Worx, den ledande europeiska leverantören av HR-lösningar, har utsett Teresa Olszewska till Managing Director för sin SAP Solutions-verksamhet. Teresa Olszewska kommer att rapportera till Tom Saeys, Chief Operating Officer på SD Worx.

  • Previous
  • 1
  • Next