1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter>

SD Worx utökar det irländska fotavtrycket med förvärvet av Intelligo

Intelligo Logo

SD Worx, den ledande europeiska leverantören av HR-lösningar, har förvärvat Intelligo - en Irlandsbaserad leverantör av HR- och lönesystem och outsourcingtjänster - för att ytterligare utöka sin närvaro på den irländska marknaden och för att stärka sin portfölj av egenutvecklad löne- och HR-mjukvara. 

Intelligo grundades för 26 år sedan och har varit en pålitlig lönepartner för många ledande varumärken över hela Irland och utanför. Intelligos prisbelönta portfölj av lösningar och tjänster – MegaPay, MegaHR och MegaPay Outsourcade – tillhandahåller innovativa lösningar till alla större industrier inom den privata och offentliga sektorn. Allt från telekommunikation, konsultföretag, statliga myndigheter, detaljhandel och mer, med företag som sträcker sig från 200 till över 40 000 anställda. Intelligo hanterar nästan 40 000 lönebesked varje månad. 

Intelligo har sitt huvudkontor i Wicklow, nära Dublin (Irland), och har en personalstyrka på 67 anställda. De har varit SD Worx lönepartner i Irland i 16 år, vilket gör förvärvet till ett naturligt beslut för båda bolagen. Denna befintliga relation kommer att hjälpa till att garantera kontinuitet i verksamheten, och kunder kan dra nytta av SD Worx utökade geografiska räckvidd, samt tillgång till företagets breda HR-erbjudande. 

  Kobe Verdonck
  Att Intelligo går med i SD Worx förstärker ytterligare vår ambition att vara den ledande europeiska leverantören av integrerade end-to-end HR-lösningar för alla organisationer och anställda
  Kobe Verdonck
  Kobe Verdonck, CEO, SD Worx

  "Vi är på en långsiktig expansionsresa och förvärvet av Intelligo stärker vår närvaro och vårt erbjudande på Irland. Irland är ett centrum för affärsinteraktion och vår kundbas växer ständigt, så i och med detta tillkännagivande kommer våra kombinerade kunder mer än någonsin att dra nytta av våra förstklassiga HR-tjänster", tillade Kobe.

   Padraig Gill
   Sedan 1996 har Intelligo byggt upp ett rykte om att vara en pålitlig leverantör av löne- och HR-lösningar. Genom att gå med i SD Worx tror vi att vi kan fortsätta att leverera på detta åtagande och att våra kunder kommer att dra nytta av det europeiska fotavtrycket och erfarenheten som SD Worx erbjuder. Vi tror också att SD Worx kunder kommer att dra nytta av vår omfattande lokala irländska kunskap och expertis. Vi ser alla fram emot att se relationen blomstra när vi kombinerar krafter och integrerar tjänster under de kommande månaderna
   Padraig Gill
   Padraig Gill, Founder alongside John Kellegher, Intelligo
   About Intelligo

   Intelligo grundades 1996 av Padraig Gill och John Kellegher. En gemensam passion för enkelhet och en förmåga att ställa frågor som går till botten med problemet ledde till att paret utvecklade en lönelösning specifikt för företag med krävande och komplexa lönekrav. Den lösningen kallades MegaPay.

   Intelligo har utvecklat löneprogram och hjälpt företag inom alla branscher att sköta sina löner under de senaste 26 åren på Irland och i Storbritannien och har en stor förståelse och erfarenhet av att leverera pålitliga och tillförlitliga löneprogramlösningar. Lösningar som gör det möjligt för företag att hantera och betala sina anställda på ett korrekt sätt, i tid, varje gång.