1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter>

SD Worx förvärvar Integrho och stärker sin närvaro i Spanien

Integrho

Den ledande europeiska leverantören av HR-lösningar SD Worx har förvärvat Integrho, en leverantör av löneprogramvara för den lokala spanska marknaden med huvudkontor i Barcelona. Med detta förvärv stärker SD Worx ytterligare sin verksamhet i Spanien, där man ser en stor tillväxtpotential.

Integrho är ett privatägt spanskt företag som grundades 1994. Företaget utvecklar, installerar och stöder innovativa lösningar för personalförvaltning i alla typer av organisationer, både offentliga och privata, som bygger på den senaste tekniken. Företagets 25 kollegor stödjer cirka 150 kunder som är verksamma i Spanien, till exempel Orden San Juan de Dios, Porcelanosa och Pronovias. Integrho behandlar för närvarande lönebesked för över 150 000 anställda.

  Kobe Verdonck
  SD Worx har en tydlig ambition att bli den ledande europeiska leverantören av integrerade helhetslösningar för HR & lön för alla organisationer och arbetstagare. Med det här förvärvet stärker vi vårt fotfäste i Spanien och förstärker vår portfölj av egen lokal löne- och HR-programvara. Integrho har en mycket robust lönemotor som har rik funktionalitet inom löner och tid och närvaro. Vi har en gemensam passion för innovation och kundupplevelse. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder ett komplett paket med innovativ HR-teknik med ytterligare outsourcing-, konsult- och datatjänster i tillägg, och de får tillgång till den breda europeiska marknaden där vi är närvarande.
  Kobe Verdonck
  Kobe Verdonck, CEO, SD Worx
  Carlos Pardo
  Vi inledde ett samarbete med Integrho för ett år sedan och känner därför väl till deras team och produkter. Jag ser fram emot att arbeta med denna nya grupp av begåvade och motiverade människor och känner en stor kulturell match. Detta kommer säkerligen att bidra till att vi ytterligare kan rulla ut våra ambitiösa tillväxtplaner för att utvecklas till 500 kollegor som stödjer mer än 300 kunder under de kommande fem åren och för att ytterligare utöka vår närvaro från tre till fem platser i Spanien. På så sätt arbetar vi bokstavligen nära våra kunder, som vi stöder med inhemska HR- och lönelösningar. Eftersom vi är ett europeiskt företag kan vi även hjälpa dem med deras internationella verksamhet i hela Europa.
  Carlos Pardo
  Carlos Pardo, Director General SD Worx Spain, SD Worx Spain

  "Vi är mycket glada över att bli en del av ett ambitiöst företag som SD Worx, eftersom detta kommer att ge våra anställda och våra kunder många tillväxtmöjligheter. SD Worx uppmärksammar lokala lösningar och tjänster för sina kunder, samtidigt som de också hjälper företag som är verksamma internationellt. Vi tycker mycket om deras kundcentrerade tillvägagångssätt. Det säger sig självt att affärskontinuiteten är garanterad och att våra kunder bara kommer att gynnas av detta förvärv genom vårt utökade utbud och vår utökade närvaro", säger Cristobal Malet, General Manager Integrho.

  Priset för förvärvet kommer inte att avslöjas.