1. Home>
  2. Om oss>
  3. Nyheter>

Bräcke Diakoni väljer Aditro (nu SD Worx) som leverantör för lön och HR

Sjuksköterska med matbricka

Bräcke diakoni har skrivit avtal om Aditros (nu SD Worx) tjänster för lön, HR, resehantering samt lönerevision. Stiftelsen har ca 1800 anställda och deras verksamheter sträcker sig över tre områden: äldreomsorg och hospice, rehab och funktionshinder samt hälsa och vård.
Stiftelsen stod inför en oundviklig uppgradering av de system de har i bruk och beslutade, efter att ha utvärderat olika alternativ, att implementera SD Worx molntjänster för lön och HR.

Joacim Johansson, Senior sales executive på SD Worx berättar att Bräcke Diakoni visat särskilt intresse för tekniken bakom systemen.

– Den teknik som står som grund för löne- och HR-systemen sätter nivån för framtida utveckling och det har jag upplevt som viktigt i diskussionerna med Bräcke Diakoni. SD Worx system byggs med framtiden i åtanke samtidigt som de klarar av komplexa löneberäkningar som är vanligt inom exempelvis vården, säger han.

William Lindh, IT-chef för Bräcke Diakoni berättar att bytet innebär utvecklingsmöjligheter för stiftelsen i och med utökad funktionalitet, som SD Worx lösningar för med sig.

– Det nya samarbetet kommer att tillföra ett bättre systemstöd än tidigare och lösningar som är anpassade efter den typ av verksamheter vi bedriver, avslutar William

Läs mer om SD Worx lön och anledningarna till varför lönesystemet passar bland annat stora företag inom privat vård.