1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. Workforce Management – tiden gör skillnad>

Stöd för personalplanering

Workforce Planning Software | SD Worx

Med hjälp av vår lösning för personalplanering kan du tilldela rätt uppgifter till rätt personer. Detta innebär att ditt företag kan öka effektiviteten, garantera högre servicenivåer och förbereder dig för variationer i arbetsbelastningen.

Boka möte
Workforce Planning Software | SD Worx
Planering

Öka effektiviteten med kraftfulla funktioner för personalplanering

Oförutsedda händelser och snabba förändringar kan innebära obehagliga överraskningar som leder till ökad press på medarbetarna. Ofta tvingas cheferna att göra snabba förändringar i ett team och fördela resurser för att täcka upp när arbetsbördan plötsligt ökar. Detta skapar en enorm administrativ börda för chefer, HR- och lönepersonal och risk ökar att det blir fel på grund av snabba förändringar i personalens schema och som påverkar löneutbetalningen.

Vår programvara för strategisk personalplanering lättar på trycket för personalen och för cheferna. De kan förlita dig på en intelligent, automatiserad programvara – de slipper gissa i samband med personalplaneringen utan kan tilldela rätt medarbetare för jobbet, varje dag.

Manuella processer försvinner, vilket innebär mindre bekymmer för dina anställda och en minskad risk för mänskliga fel som kan leda till felaktigheter i löneutbetalningarna. Med exakt och korrekt arbetskraftsplanering och rapportering kan du förutse personalbehoven i framtiden.

  Vi erbjuder

  covering + 90 countriesÖkad synlighet

  En kraftfull programvara för arbetskraftsplanering som ger arbetsgivare synlighet och kontroll.

  Dynamic mobile payslipsTillgång när som helst

  Tillgång i realtid till aktuella scheman - var som helst via vilken enhet som helst.

  Tous les systèmes fonctionnent sur le cloudSäker molnbaserad lösning

  Molnbaserad, säker och tillgänglig dygnet runt, 365 dagar om året.

  Self-serviceSjälvservice

  Chefer kan själva hantera arbetstider, byte av pass och frånvaro för anställda.

  SD Worx Core HRArbetsfördelning

  Anställda kan enkelt tilldelas projekt eller kostnadsställen. Snabb tillgång till detaljerade översikter över kostnadsfördelningen.

  Pernilla CTA

  Vill du prata personalplanering?

  Hitta en tid som passar dig för ett möte med Pernilla och lär dig mer om hur vi kan göra det enklare för dig och ditt team.

   Boka möte med Pernilla