1. Home>
 2. Inspiration>
 3. Löneoutsourcing>

E-bok: Outsourca lönehanteringen och hamna aldrig efter – Kör smartare, inte hårdare

Människa lutar sig tillbaka

Vi ser tydliga trender över hela Europa att allt fler företag outsourcar sin lönehantering. Ett av fynden från vår undersökning visar att 60% av europeiska företag litar i viss mån på utomstående parter med sin lönehantering, och andelen företag som outsourcar sin lönehantering har ökat med 35%. Dessutom räknar man med att siffran ökar framöver.

Människa lutar sig tillbaka

Slutsatsen: Lönehanteringen måste outsourcas, annars riskerar du att hamna efter.

I den här e-boken får du lära dig:

 • En djupgående analys i resultaten från den europeiska undersökningen
 • Varför de operativa lönefrågorna blir allt färre
 • Skillnader mellan företag, beroende på storlek och geografi
 • Hur du löser den ökade efterfrågan för omfattande outsourcing
 • 3 steg till en framgångsrik outsourcing

Ladda ner den kostnadsfria e-boken idag och lär dig om hur outsourcing av lönehanteringen kan hjälpa din organisation till nya höjder.

Tipsen är baserade på forskning och nyckelfynd från SD Worx stora undersökning “Framtidens arbetssätt och medarbetare 2021” där 2747 beslutsfattare i europeiska företag har delat med sig av sina erfarenheter och framtidssatsningar. 

  Fyll i din e-postadress för att hämta guiden

   Vi vill även tipsa om guiden: Sex tips för att lyckas med löneoutsourcing
    Outsoursing webinar
    Event

    Inspelat webinar: Hur outsourcing gör din lönehantering tryggare och effektivare

    Alla vet att personalkostnaderna är bland de absolut viktigaste och större utgifterna på dagens företag. Att inte få sin lön i tid, eller ha frågor som inte blir besvarade av lönepersonalen, leder snabbt till missnöjda medarbetare. Dessutom måste lönepersonalen konstant hålla sig uppdaterade kring nya lagar och reglerändringar, vilket kan vara omständligt och tidskrävande.

    Men ändå är många tveksamma till löneoutsourcing. Är det tryggt? Snabb service? Kommer de förstå vår personal/våra behov?

    För att demonstrera hur outsourcing kan hjälpa företag att minska sin administration och öka sin flexibilitet, så har vi skapat ett webinar; “Hur outsourcing gör din lönehantering tryggare och effektivare”. Du kan se det inspelade webinaret nu direkt!

    2022-06-16
    Människa med tomte-glasögon
    e-Bok

    All I want for Christmas is maxad julledighet – Så får du den

    Känner du det i kroppen? Den mysiga varma känslan, och den lite stressade pulsen? Japp, jul och nyår närmar sig. Och förutom julklappar, pynt, bak, gran och skinka behöver du tänka på hur du ska planera din julledighet. Känns det stressigt? Lugn – vi har listat de 6 vanligaste frågorna och svaren så du kan maxa din semester.