1. Home>
 2. Inspiration>
 3. Löneoutsourcing>

E-bok: Outsourca lönehanteringen och hamna aldrig efter – Kör smartare, inte hårdare

Människa lutar sig tillbaka

Vi ser tydliga trender över hela Europa att allt fler företag outsourcar sin lönehantering. Ett av fynden från vår undersökning visar att 60% av europeiska företag litar i viss mån på utomstående parter med sin lönehantering, och andelen företag som outsourcar sin lönehantering har ökat med 35%. Dessutom räknar man med att siffran ökar framöver.

Människa lutar sig tillbaka

Slutsatsen: Lönehanteringen måste outsourcas, annars riskerar du att hamna efter.

I den här e-boken får du lära dig:

 • En djupgående analys i resultaten från den europeiska undersökningen
 • Varför de operativa lönefrågorna blir allt färre
 • Skillnader mellan företag, beroende på storlek och geografi
 • Hur du löser den ökade efterfrågan för omfattande outsourcing
 • 3 steg till en framgångsrik outsourcing

Ladda ner den kostnadsfria e-boken idag och lär dig om hur outsourcing av lönehanteringen kan hjälpa din organisation till nya höjder.

Tipsen är baserade på forskning och nyckelfynd från SD Worx stora undersökning “Framtidens arbetssätt och medarbetare 2021” där 2747 beslutsfattare i europeiska företag har delat med sig av sina erfarenheter och framtidssatsningar. 

  Fyll i din e-postadress för att hämta guiden

   Vi vill även tipsa om guiden: Sex tips för att lyckas med löneoutsourcing
    Människa i ett kontor med en kopp
    e-Bok

    E-bok – Vad tjänar vår organisation på en ny HR- och lönelösning?

    När ledningen ska fatta beslut om en ny HR- och lönelösning står ofta kostnaderna i fokus. Fördelarna med ett nytt och modernt system måste därför väga upp för själva investeringen.  För att förstå fördelarna med nya systemlösningar måste kostnaderna också belysas ur ett annat perspektiv: vad kostar det företaget att inte uppdatera sina HR- och lönelösningar?

    Outsoursing webinar
    Event

    Hur outsourcing gör din lönehantering tryggare och effektivare

    Alla vet att personalkostnaderna är bland de absolut viktigaste och större utgifterna på dagens företag. Att inte få sin lön i tid, eller ha frågor som inte blir besvarade av lönepersonalen, leder snabbt till missnöjda medarbetare. Dessutom måste lönepersonalen konstant hålla sig uppdaterade kring nya lagar och reglerändringar, vilket kan vara omständligt och tidskrävande.

    Men ändå är många tveksamma till löneoutsourcing. Är det tryggt? Snabb service? Kommer de förstå vår personal/våra behov?

    För att demonstrera hur outsourcing kan hjälpa företag att minska sin administration och öka sin flexibilitet, så har vi skapat ett webinar; “Hur outsourcing gör din lönehantering tryggare och effektivare”. Du kan se det inspelade webinaret nu direkt!

    2022-06-16