1. Home>
  2. Event & Webinar>

Hur kan automation effektivisera löneprocessen?

I detta webinar får du en presentation av automatisering i SD Worx Lön samt demo av hur det används i verkligheten. 

resa kvinna

Inspelat:

Hur kan automation effektivisera löneprocessen?

För ungefär 3 år sedan startade vi en teknisk förändring och samtidigt såg vi att vi kunde förenkla och förbättra för våra kunder.

Vår egen outsourcingverksamhet har varit tongivande som största kund. SD Worx outsourcingverksamhet gör fler än 500 000 lönespecar per år åt över 100 olika företag och hanterar mer än 40 olika kollektivavtal. För att säkerställa kvalitet och säkerhet använder de sig av de inbyggda verktygen i SD Worx Lön för att automatisera sina löneprocesser. Istället för att göra samma sak om och om igen, bygger de upp strukturen eller processen en gång, och kan sedan övervaka den.

Automation förbättrar löneprocessen genom: 

  • Förbättrad kvalitet 
  • Större säkerhet 
  • Ökad snabbhet 
  • Möjlighet att jobba mer preventivt för att motverka risker

Talare

Per Johansson, SD Worx Utvecklingschef för SD Worx Lön, berättar om de möjligheter till automation som finns i lönesystemet. Per besvarar frågorna: Vad är lämpligt att automatisera? Hur kan vi förenkla vardagen på löneavdelningen med ett inbyggt processverktyg i applikationen?  

Fredrik Eklund jobbar som Quality Manager i vår outsourcingverksamhet. Fredrik visar en demo av hur SD Worx BPO organisation använder automation for att effektivisera och förbättra kvaliteten i lönekörningar. Han delar med sig om hur tekniken kan flyta på med enkla tips och tricks som gör att processer fungerar felfritt. 

 

    Registrera dig här och kolla webinaret