1. Home>
 2. Inspiration & artiklar>
 3. HR>

Rädda din HR-avdelning – Kör smartare inte hårdare

Ladda ner din e-bok redan idag!

Rädda din HR-avdelning - Kör smatare inte hårdare

Hur ska ditt företag hantera dagens HR-utmaningar?

Vi har pratat om digitalisering, uthålliga organisationer och flexibla personalstyrkor i flera år. Men under pandemin har förändringar gått fort och nya utmaningar har vuxit fram. Det ställer hård press på er HR-funktion.

Vi ser att företag som väljer att köra hårt istället för att köra smart får personal som mår allt sämre och går på knäna.

Så hur kan ni hitta en hållbar lösning där din HR-personal inte går under av arbetsbelastningen? Jo, ni satsar på effektiva och moderna metoder.

“Med flexibilitet kan ni gå från kortsiktig vinst till långsiktig tillväxt. Bygg stadigt upp ett digitalt HR-ekosystem som gör människor mer självgående.”

  Vår e-bok “Kör Smartare inte Hårdare” guidar dig mot ett digitalt HR-ekosystem som förbättrar den operativa effektiviteten.

  Du får lära dig:

  • Hur ni kan hantera dagens HR-utmaningar
  • Vilka HR-funktioner som europeiska företag väljer att satsa på
  • Hur er HR-funktion kan arbeta smartare och inte hårdare
  • Varför medarbetarupplevelsen är avgörande för er framgång och hur ni kan stärka den

   Tipsen är baserade på forskning och nyckelfynd från SD Worx stora arbetsgivarstudie “Framtidens arbetssätt och medarbetare 2021” där 2747 beslutsfattare i europeiska företag har delat med sig av sina erfarenheter och framtidssatsningar.

   Fyll i formuläret och ladda ner din e-bok nu!

    PS.  Framgångseffekterna av att satsa på medarbetarupplevelsen talar sitt tydliga språk, och om du väljer att avvakta och fortsätta som ni alltid har gjort, löper ni stor risk att hamna efter konkurrenterna. Hämta e-boken och börja bygga en bättre medarbetarkultur redan idag.