1. Home>

E-böcker och guider

Här hittar du läsvärda e-böcker och guider inom HR, lön, Talent Management, Workforce Management och löneoutsourcing.

Kvinna som läser

Läs våra e-böcker och guider

e-Bok

Skräddarsy en flexibel arbetsplats

Vår första rapport 2024 analyserar exklusiv europeisk forskning för att besvara frågan: vad är viktigast för medarbetare gällande flexibelt arbete? Och hur kan arbetsgivare förbättra sin policy för flexibelt arbete för att möta de anställdas föränderliga behov? Vi har identifierat 4 prioriteringar att utgå ifrån för att säkerställa att era riktlinjer för flexibelt arbete passar perfekt.

2024-03-12

Guide

Guide för nytt lönesystem inom offentlig sektor

Att arbeta manuellt med lön kan vara både tidskrävande, dyrt och riskabelt — den mänskliga faktorn ökar nämligen risken för kostsamma misstag och att viktiga steg faller mellan stolarna. Genom att istället automatisera era löneprocesser kan ni både undvika misstag och vinna stora fördelar.

I den här interaktiva guiden ger vi dig 7 konkreta punkter som du som arbetar inom kommun och region bör tänka på innan du investerar i ett nytt lönesystem.

2024-02-20

e-Bok

Transformera din talangstrategi

Upptäck 5 strategier för att ta din talent management till nästa nivå och samtidigt balansera verksamhetens, HR:s och medarbetarnas behov.

  1. Ge dina medarbetare makt
  2. Återskapa talang med strategi
  3. Förvandla talanger till ett ekosystem
  4. Ge plats för talangmarknadens krafter
  5. Ta talangtekniken till nästa nivå
2023-11-09

e-Bok

4 sätt att skapa en digital arbetsplats

Hitta din perfekta matchning!

På jobbet, som i livet på andra håll, finns det inget konkret framgångsrecept för hur man hittar "den rätte". Faktum är att din perfekta matchning beror på var du befinner dig i din digitala transformationsresa. Det är vad den här e-boken hjälper dig att upptäcka.

2023-09-04

Guide

Gratis Guide: Allt du behöver veta om semester och semesterlön. Enkelt förklarat.

Vi får många frågor varje år om semesterregler och semesterersättning. Därför har vi samlat alla de vanligaste frågorna i en guide till dig: Semesterregler – enkelt förklarat!

2023-03-08

e-Bok

Workforce Management med WOW-faktor

Planering och uppföljning av tid är kritiskt i de flesta verksamheter men hur du hanterar detta är upp till dig. Om ditt nuvarande system möter kraven på effektiv hantering av tid för organisationen, uppfyller det också de bredare behoven hos dina medarbetare? Ta reda på svaret i vår kostnadsfria e-bok.

2023-02-19

e-Bok

Så blir du en data- och analyshjälte inom HR

Tänk om din organisations superkrafter har gömts i det fördolda? HR-data och analys kan vara som kryptonit för verksamhetens utmaningar som kapacitetsplanering, personalkostnader, kunskapsgap och produktivitetsproblem. Men precis som superhjältar, så behöver du utveckla dina superkrafter för att uppnå den fulla kraften. Ladda ner vår e-bok för att starta din hjälteresa!

2023-01-24

e-Bok

E-bok – Vad tjänar vår organisation på en ny HR- och lönelösning?

När ledningen ska fatta beslut om en ny HR- och lönelösning står ofta kostnaderna i fokus. Fördelarna med ett nytt och modernt system måste därför väga upp för själva investeringen.  För att förstå fördelarna med nya systemlösningar måste kostnaderna också belysas ur ett annat perspektiv: vad kostar det företaget att inte uppdatera sina HR- och lönelösningar?

2022-12-15