1. Home>
 2. Om oss>

Våra partners – tillsammans bygger vi de bästa lösningarna

Kvinna telefon

SD Worx är partner med flera ledande företag inom HR och Lön. Dessutom skapar vi integrationer med de flesta lösningar som finns på den nordiska marknaden inom ERP, HRM och andra tredjeparter. Det gör att vi tillsammans levererar precis det du behöver för att göra din lösning unik och anpassad efter just ditt företags behov.

Boka möte
Kvinna telefon
workday

Workday – internationell partner

Som medlem i Workday Global Payroll Cloud Partnership Program hjälper vi Workdays globala kunder med verksamhet i Norden med deras löneprocesser. Samarbetet ger en trygg leverans av lönedata som fungerar effektivt för både anställda som globala HR- och löneteam. SD Worx betalar ut lön med tydliga revisionsrapport utan att ta bort möjligheten att behålla personlig information i Workday. Du som kund sparar tid med en certifierad lösning och sömlös integration som löpande uppdateras med branschledande HR-teknik.

  Läs mer om Workday
  Kivra

  Kivra - En bättre plats för dina viktigheter

  Kivra är en plats där du kan samla dina viktigheter. Brev, fakturor, kvitton och annat – som du annars hade haft i pärmar, byxfickor eller i olika pappershögar. Säkert, tillgängligt och bra för miljön.

   Läs mer på Kivra.se
   Teamtailor

   Teamtailor – Attrahera och rekrytera de bästa talangerna

   Teamtailor hjälper HR-chefer och rekryterare att effektivisera och optimera rekryteringsprocessen. Med över 200 000 användare är Teamtailor det ledande Applicant Tracking Systems (ATS) på marknaden och är enkelt att använda för både arbetsgivare som arbetssökande. Teamtailors unika plattform erbjuder en helhestlösning när det det kommer till att marknadsföra dig som arbetsgivare och är ett intuitivt verktyg för att hantera och attrahera talanger.

    Läs mer om Teamtailor
    People analytics

    People Analytics – kontroll över dina personalkostnader

    People Analytics verktyg PeopleInsights är marknadens vassaste lönekartläggning. Det kompletta hjälpmedlet när du vill analysera, överblicka och planera dina personalkostnader. Slipp lägga onödig tid på manuella beräkningar och var helt säler på att lagkrav uppfylls automatiskt. PeopleInsights ger dig stöd i form av konsulter och personlig support. Verktyget håller dig i handen genom hela processen och skapar en effektiv och lönsam konstnadsplanering.

     Läs mer om People Analytics
     Learnifier

     Learnifier – Smarta lärupplevelser online

     Learnifier är ett effektivt och smart verktyg för att skapa och hantera lärupplevelser i din organisation. Learning är en tilläggsmodul där användarna enkelt och smidigt kan bygga digitala onlinekuser med drag-and-drop på några minuter.

     Efter skapandet av kursen kan du smidigt anpassa kuserna efter arbetsroll, avdelning och lokalisering och sätta på autopilot. Du bygger olika triggers som ser till att bjuda in och påminna medarbetare som inte har genomfört kurser inom utsatt tid.

      Läs mer om Learnifier

      Över 76 000 kunder globalt

      Idea icon
      +75 års erfarenhet

      Dokument ikon
      +5 000 000 lönebesked per månad

      Consultants spécialisés
      +150 länder

      Pernilla CTA

      Boka ett gratis möte online!

      Vill du lära dig mer om våra partners och möjligheterna med deras tjänster? Boka ett kort möte nu direkt!