1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. Våra lösningar för lön>
 4. Internationell lönehantering – utan krångel>

PRO är din one-stop-shop för HR

Utveckla företag utomlands är ett spännande äventyr. Att det för med sig att hantering av personal och lön blir med komplicerad är inte lika spännande. Problem med efterlevnad, felaktig datainmatning eller brister med lokal programvara som inte stämmer med huvudkontoret är inte bara frustrerande, det hindrar också din tillväxt. SD Worx PRO täcker alla dina behov: fullfjädrat HR-system, noggrann Workforce Management, smidig europeisk löneadministration och hantering av talanger med fokus på de anställda.

 

Boka möte
International core HR solution with integrated payroll

Kickstarta dina internationella ambitioner

Clock
Fokus på tillväxt

Frigör värdefull tid för strategiskt HR-arbete. Hantera alla HR-frågor enkelt med vår intuitiva och flexibla plattform och överlåt löneprocesserna till våra experter.

Benefits
Nöjda medarbetare

Medarbetarna blir mer nöjda när de får tillgång till en modern HR-portal med självservice, korrekta löneutbetalningar i rätt tid och talent management som verkligen är utformat för de anställda.

Success
Snabba beslut

Få inblick i hela din växande personalstyrka i alla länder genom att kombinera data från core-HR, Workforce Management och lön i detaljerade och heltäckande rapporter.

Payroll
HR-verktyg som sparar pengar

Alla behov inom HR och lön täcks av ett enda avtal. SD Worx PRO: core-HR, lön, Workforce Management - total transparens av alla kostnader.

Personal Info
Lugn och ro

Kämpa med lönekörningarna eller missa en deadline. Ett minne blott. Påföljder på grund av problem med efterlevnad. Det hör till det förflutna. Våra experter har koll.

Integrerad one-stop HR-lösning

Dina medarbetare hanterar core-HR

Vårt flexibla system för multi-country core-HR förenklar hanteringen av hela din personalstyrka. Hur då?  Genom att lagra alla personaldata och integrera alla andra HR-processer i en centraliserad, lättnavigerad GDPR-kompatibel plattform. Anställda, chefer, lokala löneansvariga och HR-personal kopplas samman i ett intuitivt digitalt ekosystem som styrs av arbetsflöden för självservice.

  Multi country core HR
  Leave payroll to our people

  Vi tar hand om lön

  Outsourca internationell lön till våra expertteam som har koll på de unika behoven i det land i Europa där dina anställda finns. Från alla lokala rättsliga bestämmelser som snabbt kan ändras till kulturella skillnader och förväntningar - de lokala löneadministratörerna känner till allt. Du kan lita på att du får korrekt lön varje månad.

   Get more done with Workforce Management

   Få mer gjort med Workforce Management

   Öka produktiviteten med integrerad Workforce Management.  Spara tid och undvik fel med molnbaserade verktyg för tid-, frånvarohantering och schemaläggning. Använd vår förkonfigurerade lösning för standardiserad frånvarohantering eller skala upp och att se fördelarna med en strategisk lösning för Workforce Management.

    Focus on your people

    Fokus på dina medarbetare

    Ändra ditt sätt att hantera talanger och skapa en framtidssäker organisation redan idag. Vår kompetensplattform hjälper dig att frigöra full potential hos dina medarbetare och team genom att göra tre vanor till en del av din företagskultur: kompetensutveckling, tillväxt och feedback. Dina medarbetare får makt över sin egen karriär på ett sätt som inte varit möjligt tidigare.

     Höj nivån på internationell HR och lön

      PRO gör dig till proffs – kontakta oss