1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. Våra lösningar för lön>
 4. Imponerande löneintegrationer>

Oracle internationell löneintegration

Spara tid och öka effektiviteten genom att integrera din globala lön med det ledande HCM-systemet, Oracle. Genom att skapa ett friktionsfritt dataflöde mellan länder kan du maximera din investering och växa på global nivå. 

Boka möte
SD Worx and Oracle multi-country payroll integration

Molnbaserad löneprogramvara för effektiva löneprocesser

Vår erfarenhet av att distribuera till nationella och internationella kunders Oracle HCM-gränssnitt och våra automatiserade möjligheter inom filgränssnitt, har hjälpt våra kunder att göra betydande vinster i kostnad- och effektivitet. 

Vi säkerställer att delning och synkronisering av data mellan Oracle och SD Worx lönelösningar är enkel och smidig, vilket minskar arbetsbelastningen och ger dina HR- och ekonomiavdelningar möjlighet att fokusera på värdeskapande aktiviteter. 

  Boka möte

  Vad vi erbjuder

  UK-securitySäkerhet

  Säker och effektiv överföring av personaldata till SD Worx lönetjänster

  CalendarAutomatisering

  Automatiserad lönegränssnitt av viktiga Oracle HR-data

  +70,000 customersPersonifiering

  Inkorporerar bästa praxis från Oracle och SD Worx som är skräddarsydda för landsspecifika lönekrav

  SD Worx Core HRFlera länder

  Ett funktionellt språk i flera länder (Belgien, Nederländerna, Frankrike, Tyskland, Schweiz, Österrike och Storbritannien)

  Hur fungerar Oracle-integration?

  Oracle exporterar personaldata till SD Worx-lösningar som driver korrekta löneprocesser och rapportering. SD Worx bygger, underhåller och uppdaterar dessa gränssnitt. Denna lösning ger organisationer en plattform för rapportering och löneanalys. 

   Fördelar för din organisation

   • Spara tid och minska installations- och underhållskostnaderna genom att underlätta integrationsbördan och komplexiteten. 
   • Förbättra värdet av din globala HRIS-investering med effektiva processer och enkel integration. 
   • Undvik besväret med att hålla integrationer uppdaterade; vår föränderliga löneintegration införlivar automatiskt Oracle-innovationer och lokala lagändringar. 
   • Lita på en kraftfull kombination av global integration och lokal expertis. 

    Boka ett onlinemöte med en av våra experter

    Har du frågor och funderingar kring hur du kan ta din organisation till nästa nivå med hjälp av HR- eller lönesystem, outsourcing eller andra tjänster? Träffa Isabel för ett 30 minuters möte online. 

    Boka möte med Isabel
    Isabel Nourozian