1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. HR-system för den nytänkande organisationen>

Smidig sömlös lösning för tidrapportering

Health

Att hålla reda på frånvaro och förfrågningar om ledighet kan vara tufft för HR- och löneavdelningen. Vårt tidrapporteringssystem är anpassad till din organisations behov. Med SD Worx lösning kan dina anställda själva sköta sin frånvarorapportering och din HR- och löneavdelning kan hantera frånvaro på ett effektivare sätt. Vi kan hjälpa dig så att du slipper göra upprepade inmatningar, vi ser till att felaktigheter i lönesystemet elimineras och att du kan undvika extraarbete orsakad av att frånvaro inte registrerats.

Boka möte
Health
Expense_Management_banner

Automatiserad digital tidrapportering ger medarbetarna mer inflytande

Med vår tidrapportering, hantering av frånvaro och avvikelse, kan de anställda enkelt utföra frånvarorapporteringen och avvikelserapporteringen själva med några få klick. Vår programvara för frånvarohantering gör det möjligt för dina anställda att snabbt och enkelt utföra uppgifter som att kontrollera sin rätt till semester och skicka in ansökan om semester utan att behöva prata med HR.

  payroll_maturity

  Smartare semesterplanering

  Plattformen för hantering av frånvaro gör det möjligt för varje anställd att få tillgång till sina kollegors semesterkalendrar. De får en enkel överblick över teamets planerade semestrar så att de kan planera sin egen semester. När den anställde har skickat en begäran om godkännande ändras deras semestersaldo så att den nya ledigheten omedelbart redovisas. 

  Med vår app kan medarbetare och chef sköta tidrapporteringen närsomhelst, varsomhelst. 

   SD Worx Recruitment

   Automatiserad process och ansökan om ledighet

   Så snart den anställdes begäran om ledighet har skickats får chefen ett meddelande om att godkänna den. De kan snabbt kontrollera teamets kalender innan de godkänner ledigheten. När godkännandet skickas registreras informationen om frånvaro automatiskt till löneavdelningen så det blir effektivt och korrekt.

    Några av våra kunder

    Löfbergs lila
    KICKS
    Capio
    AFRY

    HR-lösningar som gör ditt jobb enkelt

    People icon

    Få kontroll över nya, nuvarande och avslutade anställningar

    → HR master
    Transparence et aperçu

    Ge din HR-avdelning ett kraftfullt analysverktyg

    → Analytics
    Expenses

    Gör försvunna kvitton och pappersarbete ett minne blott

    → Resor och utlägg
    Pernilla CTA

    Vill du veta mer om tidrapportering, frånvaro- och avvikelserapportering?

    Hitta en tid som passar dig för ett kort möte med Pernilla Göransson och lär dig mer om hur våra produkter kan göra HR- och löneadministration enklare för dig och ditt team.