1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. Våra lösningar för lön>
 4. Internationell lönehantering – utan krångel>

FLO, internationell HR- och löneintegration

Att hantera internationella löner kan vara tufft - särskilt när det finns flera leverantörer av lön i olika länder. Att hålla alla löneuppgifter uppdaterade och utan fel kan vara besvärligt. Välj SD Worx FLO i stället. Spara tid och resurser med en enda lönepartner för hela Europa. Låt ditt företag växa med integrerad HR och lön i våra internationella lönelösningar.

Få flyt med FLO.

Boka möte
International payroll and HR software integration

Centralisera din internationella lön och utnyttja ditt HCM-system

Success
Stärk ditt HR-team

Optimera löneprocesserna och se till att alla anställda får korrekt lön som betalas ut i rätt tid i alla länder. Undvik monoton manuell datainmatning med risk för misstag och minska antalet onödiga lönekörningar.

Shield
Maximal säkerhet

Se till att all data och alla filer lagras på ett säkert sätt och att rättigheter att ta del av data baseras på behov. Flows är vår ISAE 3000-certifierade och GDPR-kompatibla integrationsplattform.

Expertise
Expertrådgivning

Din lokala lönekonsult är din kontaktperson och du har tillgång till deras expertkunskap. De svarar på dina frågor och håller koll på alla regler som hela tiden tenderar att ändras.

Analytics
Få insikter

Få ut det mesta möjliga av aggregerad HR- och lönedata i analyser och högkvalitativa rapporter för global lön.

Benefits
Konsekvent

Säkerställ en konsekvent tjänsteleverans i alla länder där du är verksam och låt dina HR-team interagera genom en standardiserad intuitiv användarupplevelse.

Lokal expertis, global styrning, smidig integration

Managed Payroll Services

Outsourcing

Outsourca lön till våra expertteam som täcker in dina medarbetares unika behov i varje land. Vare sig det gäller regler som ändras eller kulturella skillnader och förväntningar - dina lokala lönekonsulter kan det här, du kan lita på dem. De ser att lönen betalas ut korrekt enligt lokala regler vid varje lönekörning. 

  HCM- och löneintegration

  SD Worx Flows är en modern lösning på internationell lönehantering. Genom att integrera din befintliga HR-programvara - som SAP SuccessFactors eller Workday - med våra internationella lönelösningar gör den här plattformen det möjligt för dig att utnyttja kraften i automatisering samtidigt som du maximerar din nuvarande HCM-investering. Få koll på hela löneprocessen för varje land online dygnet runt och få meddelande om data saknas eller är fel.

   Real-time data dashboards and reports

   Realtidsdata i dina dashboards och rapporter

   Upptäck dashboards i SD Worx Flows där du enkelt analyserar alla löneparametrar i och mellan länder, kostnadsställen och tidsperioder - från övertidskostnader till frånvaro. Behöver du bredare rapporter som även omfattar dina egna finansiella data, försäljningsmål etc.? Extrahera de data du behöver från SD Worx Flows, redo att användas i dina egna dashboards.

    Integrated Workforce Management

    Integrerad Workforce Management

    Men varför stanna där? Lägg till Workforce Management i SD Worx Flows-plattformen för att snabbt sätta rätt person på rätt jobb - varje gång. Förbättra produktiviteten, spara tid och undvik fel med molnbaserade verktyg som innehåller lokal tids- och närvarohantering, personalplanering, hantering av arbetsuppgifter och få viktiga insikter om din personalstyrka.

     Vilken HCM-lösning har du?

     Workday Logo
     SAP SuccessFactors Logo

     Konsekvent lönehantering i hela Europa

      Flyt med FLO