1. Home>
 2. Event & Webinar>

AI and HR - between hope and hype

AI är på allvar på väg in i arbetslivet, men många av oss saknar en grundlig förståelse för hur AI påverkar HRM (Human Resource Management). I det här webinaret försöker vi klargöra de många olika hypoteser och antaganden som finns om AI:s intåg i HR-arbetet.

Se det inspelade webinaret
Webinar om AI och HR med Jan och Magnus

Inspelat:

Fyll i formuläret för att se webinaret

  Webinar: AI and HR — between hope and hype

  På gott och ont är AI redan på god väg att göra sitt intåg på våra arbetsplatser. Många av oss saknar dock en grundlig förståelse för hur användningen av AI påverkar HRM (Human Resource Management), både gällande verksamheten i stort och för medarbetarna.

  Se vårt inspelade webinar från april 2024 där Jan Laurijssen, HR-konsult och forskare på SD Worx, tillsammans med SD Worx Sveriges Magnus Eklöv reder ut de många olika hypoteser och antaganden kring AI:s framfart i HR-världen. Vi tar reda på vad vi vet och vad vi strävar efter, men också vilka hot och fördomar som finns.

  Webinaret är på engelska.

  För vem? För dig som arbetar inom HR, Talent Management, rekrytering, Workforce Management eller liknande.

  Talare: Jan Laurijssen - HR-evangelist, forskare och konsult på SD Worx och University of Antwerp, och Magnus Eklöv - Business Solution Manager på SD Worx Sverige.

  Se webinaret: Titta på webinaret genom att fylla i formuläret och lär dig mer om hur AI påverkar ditt arbete inom HR.
   

   Talare

    

   Jan Laurijssen

   — HR-evangelist, forskare och konsult på SD Worx och University of Antwerp

   Jan Laurijssen är en välmeriterad HR-konsult och en ledande forskare på SD Worx och Antwerpens universitet. Han konsultar våra kunder om "framtidens arbete", undervisar och är en mycket uppskattad talare i ämnet.

   Jan leder även forskningen kring "Next Generation Work" som utförs av professor Ans De Vos i samarbete med Antwerpen Management School. Han är i synnerhet intresserad av Talent Management och söker svar på frågan: "Varför utformar företag sin personalstyrka som de gör?".

   Magnus Eklöv

   — Business Solution Manager på SD Worx Sverige

   Med över 20 års erfarenhet inom IT-branschen är Magnus en erfaren Business Solution Manager på SD Worx. Hans uppdrag är att utforma och leverera smarta och användarvänliga lösningar som stöder hela kundresan för HR- och löneprocesser, i nära dialog med potentiella och befintliga kunder.

   Som tidigare CTO och Head of Product Management har Magnus en stark bakgrund inom agil produktutveckling, kvalitetssäkring och produktstrategi. Han har också en passion för personalfrågor och ledarskap. Magnus drivs av att förenkla komplexa processer och skapa värde för verksamheten och kunderna.

    Se webinaret