1. Home>
 2. Event & Webinar>

AI and HR - between hope and hype

AI är på allvar på väg in i arbetslivet, men många av oss saknar en grundlig förståelse för hur AI påverkar HRM (Human Resource Management). I vårt webinar den 10:e april ska vi försöka klargöra de många olika hypoteser och antaganden som finns om AI:s intåg i HR-arbetet.

Anmäl dig här
Webinar Jan Laurijssen

Datum:

Tid:

Anmäl dig till webinaret

  Webinar: AI and HR - between hope and hype

  På gott och ont är AI redan på god väg att göra sitt intåg på våra arbetsplatser. Många av oss saknar dock en grundlig förståelse för hur användningen av AI påverkar HRM (Human Resource Management), både gällande verksamheten i stort och för medarbetarna.

  Välkommen till vårt webinar den 10:e april där Jan Laurijssen, HR-konsult och forskare på SD Worx, ska försöka reda ut de många olika hypoteser och antaganden kring AI:s framfart i HR-världen. Vi ska ta reda på vad vi vet och vad vi strävar efter, men också vilka hot och fördomar som finns.

  Webinaret hålls på engelska.

  För vem? För dig som arbetar med HR, Talent Management, rekrytering, tid & schemaläggning eller liknande.

  Anmälan: Registrera dig till webinaret idag — fyll i formuläret för att delta och lära dig mer om hur AI påverkar ditt arbete inom HR.

  När? Onsdagen den 10:e april 2024, kl. 13:00-13:45 CET

  Kan du inte se webinaret live? Anmäl dig ändå så får du en länk till inspelningen som du kan se när det passar dig.

  Talare 

  Jan Laurijssen - HR-evangelist, forskare och konsult på SD Worx och University of Antwerp

  Jan Laurijssen är en välmeriterad HR-konsult och en ledande forskare på SD Worx och Antwerpens universitet. Han konsultar våra kunder om "framtidens arbete", undervisar och är en mycket uppskattad talare i ämnet.

  Jan leder även forskningen kring "Next Generation Work" som utförs av professor Ans De Vos i samarbete med Antwerpen Management School. Han är i synnerhet intresserad av Talent Management och söker svar på frågan: "Varför utformar företag sin personalstyrka som de gör?".