1. Home>
 2. Event & Webinar>

Let’s reinvent talent and career management

Se Jan Laurijssen, HR-evangelist, forskare och konsult på SD Worx, presentation från Strategy Talk HR 2024 som hölls i Helsingfors den 15 maj 2024.

I presentationen diskuterade Jan de viktigaste punkterna i talang- och karriärhantering i framtidens arbete.

Se den inspelade presentationen
SD Worxin tutkija Jan Laurijssen puhumassa Strategy Talk HR 2024 -tapahtumassa

Inspelat:

  Presentation: Let’s reinvent talent and career management

  Jan Laurijssen, forskare och konsult på SD Worx, höll en presentation på evenemanget Strategy Talk HR,i Helsingfors i maj 2024. I sin presentation diskuterade Jan de viktigaste punkterna i talang- och karriärhantering i framtidens arbete:

  • Att ta itu med hur nya arbetsmodeller som influeras av ny teknik och förändrade standarder, och vilka utmaningar det innebär för organisationer, anställda och samhället i stort.
  • Att skifta från en traditionell karriärstrategi till dynamisk
  • Att tillämpa ett "utbuds- och efterfrågeperspektiv" inom Talent Management
  • Diskutera moderna, forskningsbaserade strategier för en framtidssäkrad talang- och karriärhantering i en snabbt föränderlig arbetsmiljö

  Presentationen är på engelska. Se inspelningen av den 20 minuter långa presentationen.

   Om Jan Laurijssen

   HR-evangelist, forskare och konsult på SD Worx och University of Antwerp.

   Jan Laurijssen är en välmeriterad HR-konsult och en ledande forskare på SD Worx och Antwerpens universitet. Han konsultar våra kunder om "framtidens arbete", undervisar och är en mycket uppskattad talare i ämnet.

   Jan leder även forskningen kring "Next Generation Work" som utförs av professor Ans De Vos i samarbete med Antwerpen Management School. Han är i synnerhet intresserad av Talent Management och söker svar på frågan: "Varför utformar företag sin personalstyrka som de gör?".

    Se presentationen