1. Home>
  2. Event & Webinar>

Medarbetarna i centrum vid skapandet av framtidens tjänster och digitala stöd inom HR

Digitalisering hit och digitalisering dit – alla är galna i digitalisering! Manuella misstag blir ett minne blott och medarbetarna sparar plötsligt flera timmar om dagen eftersom de nya rutinerna är så effektiva, eller? I det här inspelade webinaret går vi igenom hur du får din digitalisering att gynna hela verksamheten genom att planera och förbereda rätt! 

Se webinaret nu
Talarna Henrik Gustafsson och Erika Fricke

Inspelat:

På 30 minuter får du lära dig: 

  • Hur du kan ta hjälp av dina medarbetare för att kartlägga verksamhetens behov 
  • Vilka moment du ska prioritera att digitalisera för optimerad HR 
  • Riskerna med att inte se till den slutgiltiga användaren när du digitaliserar 
  • Konkreta tips och råd kring hur du sätter nya mål och rutiner inför framtiden 

Ta del av hur du sätter en vattentät strategi för din digitalisering och undviker kostsamma misstag genom att sätta medarbetarna i centrum! 

 

Talare:

Erika Fricke, senior konsult inom Digital HR på Knowit Insight Accelerate och Henrik Gustafsson, digital strateg, författare och verksamhetsdesigner på MovingMind. 

Erika Fricke är en erfaren förändringsagent som har arbetat med utveckling av HR-processer och Work tech de senaste 15 åren. Erika stödjer organisationer i strategiska och operativa frågor kring digitalisering av HR, HR-system, organisation, projektledning och förändringsledning. 

Henrik Gustafsson har lång erfarenhet av digitalisering inom olika typer av verksamheter, ofta med medarbetarens upplevelse i fokus. I Henriks portfölj ingår projekt, böcker, podd och kurser inom digitala arbetsplatser, samarbete och hybridarbete 

Det är helt kostnadsfritt. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret så kan du titta på webinaret när det passar dig. 

    Fyll i formuläret och se webinaret