1. Home>
 2. Inspiration & artiklar>
 3. #ForLifeForWork>
Woman with glasses smiling into the camera while holding a book

SD Worx – För livet och arbetet sida vid sida

När en familj växer 

Förra året blev nordiska Aditro officiellt en del av den internationella SD Worx-familjen. Efter en över tioårig god relation mellan företagen var det äntligen dags att ta samarbetet till nya höjder. Med delade värderingar, vision och arbetssätt gick övergången både smidigt och lätt. 

Med en europeisk närvaro i mer än 20 länder och över 80 000 kunder totalt, har SD Worx sedan länge förstått vikten av kultur, lokala arbetssätt och att se till individens bästa. Det är människorna som får en organisation att fungera, utvecklas och ta sig framåt, vilket gör dem till den största tillgången en verksamhet kan ha. SD Worx målsättning är att alltid sätta individen i fokus, hjälpa organisationer ta hand om sina medarbetare och bidra till att de får uppnå sin fulla potential. 

En stark partner i en föränderlig arbetsmarknad 

När flexibiliteten och valmöjligheterna ökar finns det fler saker att hålla koll på, både som medarbetare och arbetsgivare. Anställningar, förmåner, scheman och plats kan ta många former, vilket ger dig och dina medarbetare chansen att utveckla precis den arbetsformen ni trivs bäst med.  

Den utvecklingen vill vi hjälpa våra kunder med. När världen runt omkring oss rör sig allt snabbare, behöver organisationer en stabil grund att stå på. Den grunden vill vi på SD Worx vara. Vi ger våra kunder förutsättningarna att guida, stärka och producera högt presterande medarbetare - som älskar varje sekund av sitt jobb! 

Lösningar för växande organisationer och nöjda medarbetare 

Tillsammans är vi en ledande leverantör som utvecklar, producerar och levererar lösningar inom lön och HR till stora eller medelstora företag, organisationer och offentlig sektor. Vårt mål är att göra HR-processer enklare, mer lättillgängliga och effektivare för dig som administrerar, dig som anställd och dig som chef.

Vi på SD Worx erbjuder:

 • den senaste tekniken inom molntjänster, mobila lösningar och innovativa partners
 • tätt samarbete med våra kunder för att ta fram skräddarsydda lösningar efter deras unika behov.
 • innovativa lösningar inom lön, HR, Workforce Management, rekrytering eller Talent Management som sparar både tid och resurser samtidigt som manuella misstag minskar.
 • kärnområdena mjukvara, outsourcing, konsulter och data drivna insikter för att HR- och löneprocesser ska fungera enkelt och friktionsfritt. På så sätt kan organisationer lägga sin fulla fokus på sin huvudverksamhet. 

Känn dig trygg med SD Worx

Vi tror helhjärtat att om en organisation ska drivas sömlöst behövs rätt verktyg, automatiserade processer och en hel arbetsstyrka som är med och är engagerad. En stor del av livet spenderas på jobbet, vilket gör att det inte helt går att separera livet från arbetet. De är sammanflätade. Därför har vi gjort våra lösningar för människan – för livet och arbetet sida vid sida. Känn dig trygg med SD Worx, vi hjälper dig ta hand om din organisation och dina medarbetare.

   Vill du veta mer?

   Läs gärna hur vi har hjälpt våra kunder med deras utmaningar i våra kundcase.

   Undrar du hur ni kan effektivisera lön och HR inom just din organisation? Prata med oss!

    Boka ett onlinemöte nu