1. Home>
  2. Inspiration & artiklar>
  3. HR>
SD worx + Aditro

Om uppköpet - Aditro + SD Worx

Glada och stolta över att vara en del av SD Worx!

Vi är riktigt glada över att vara en del av SD Worx-familjen; en ledande leverantörer av lön- och HR-tjänster i Europa med mer än 5 300 anställda i 20 länder och kunder i över 150 länder världen över.

Vi har varit samarbetspartners sedan 2010, träffats flertalet gånger i vårt globala lönesystemsnätverk och den kundfokuserade missionen:

«We spark success at the heart of your business, so you and your people can thrive»
 

…passar väldigt bra till Aditros egen kultur och våra värderingar. Ovanpå detta är vi övertygade om att vi kommer att åstadkomma mer och ge en bättre kundupplevelse tillsammans jämfört med om vi skulle vara åtskillda.
 

Kunden först

Allt vi gör handlar om våra kunder, både nuvarande och framtida. Du som kund och dina anställda kommer att få stor nytta av sammanslagningen med SD Worx. Genom att gå samman med en stabil europeisk ledare inom lön och HR som SD Worx förbättras våra resurser rejält vilket bl.a. kommer att leda till en bättre produktutveckling. Det kommer att gynna våra kunder och deras anställda.

Tack vara den stora portföljen av HR- och lönelösningar som SD Worx medför får vi en ökad expertis och ett bättre erbjudande till dig som kund. Vi gör detta så att vi kan möta och överträffa dina förväntningar när det kommer till att ta hand om dina anställda från rekrytering till avslut. En av de positiva effekterna är att vi kommer att kunna erbjuda en ännu bättre medarbetarupplevelse och fler mobila verktyg och självbetjäningsalternativ – på jobbet, hemma eller på språng.
 

SAP SuccessFactors & Workday

Sist men inte minst – i tillägg till att vi redan är en Workday partner kan vi nu även erbjuda förstklassig implementering och tjänster för SAP – SuccessFactors till våra nordiska kunder via Adessa. Detta är goda nyheter för dig som vill transformera verksamheten genom molnbaserad och digital HR.
 

Internationell förstärkning

Att ingå i en stor, internationell organisation öppnar upp ett växande kontorsnätverk i 20 länder, främst i Europa. Förutom våra egna marknader i Sverige, Finland och Norge har vi också fördelarna att få ett starkt fotfäste i Belgien (HQ), Österrike, Danmark, Estland, Frankrike, Tyskland, Irland, Luxemburg, Mauritius, Nederländerna, Polen, Kroatien, Portugal, Spanien, Schweiz och Storbritannien. Denna utökade räckvidd, i kombination med SD Worx Global Payroll Network – med täckning i 150 länder, gör att vi kan hjälpa våra internationella kunder optimalt.

Läs mer

Belgiska SD Worx förvärvar hela Aditro

FAQ – Aditro blir SD Worx

Få svar från Magnus – Vår Country Manager, Magnus Engman, svarar på olika frågor om hur förändringen från Aditro till SD Worx kommer påverka dig.