1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter>

Teresa Olszewska utsedd till Managing Director för SD Worx SAP Solutions

cityscape-sunny-day

SD Worx, den ledande europeiska leverantören av HR-lösningar, har utsett Teresa Olszewska till Managing Director för sin SAP Solutions-verksamhet. Teresa Olszewska kommer att rapportera till Tom Saeys, Chief Operating Officer på SD Worx.

SD Worx SAP Solutions är på god väg att nå 100 miljoner euro i intäkter i år. Därmed kommer företaget att ta sig in på topp 3-listan över de största tjänsteleverantörerna och implementeringspartnerna för SAP HCM/SuccessFactors i Europa, med verksamhet i 11 länder.

Som en del av sin nya roll kommer Teresa att hantera visionen och strategin för SAP Solutions, inklusive att styra den övergripande go-to-market-strategin och leda SD Worx SAP Solutions ledningsgrupp. Teresa kommer att kombinera sin nya funktion med sin nuvarande position som VD för Gavdi Poland, den polska marknadsledaren inom SAP Solutions som SD Worx förvärvade i oktober 2023.

  Teresa Olszewska
  Mitt mål är att ytterligare stärka vår position som ledare på den europeiska SAP-marknaden, och jag ser mycket fram emot att komma igång.
  Teresa Olszewska
  Teresa Olszewska, Managing Director, SD Worx SAP Solutions

  "Jag tror att vi verkligen kan erbjuda de bästa tjänsterna med en global strategi för internationella kunder och en skräddarsydd lokal strategi för inhemska organisationer. Jag ser fram emot den kommande resan och ett nära samarbete med både våra kunder och mitt team för att stärka vår SAP-kapacitet och hjälpa våra kunder med deras löne- och HR-utmaningar. Vi har stark SAP-expertis i Belgien, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, Norden, Polen, Spanien och Storbritannien och jag är övertygad om att vi kan intensifiera och expandera detta ytterligare över hela Europa. Mitt fokus kommer att ligga på att hjälpa våra kunder att flytta från äldre konfigurationer till molnet, samtidigt som vi effektiviserar juridisk komplexitet i flera jurisdiktioner och levererar en enhetlig och enklare medarbetarupplevelse", kommenterar Teresa Olszewska. 

  Tom Saeys, Chief Operating Officer på SD Worx: "Teresa har en gedigen erfarenhet och har arbetat inom SAP-branschen sedan 2000. Hon arbetade för SAP Polen i sju år som konsult och produktchef för den lokala versionen av SAP HCM (Human Capital Management) innan hon startade Gavdi Polen 2006. Som VD har Teresa lett tillväxten från ett obefintligt företag till en marknadsledare med ett team på 120 personer idag. Jag är övertygad om att hon kommer att driva vårt SD Worx SAP Solutions-erbjudande framåt och vara en utmärkt ledare när vi fortsätter att investera i vår expansion över hela Europa."