1. Home>
  2. Om oss>
  3. Nyheter>

SD Worx och Protime förlänger kontraktet med cykelteamet till 2028

PR23424_1200x800

Den europeiska HR-tjänsteleverantören SD Worx och dess dotterbolag Protime, som specialiserar sig på bemanningsplanering, meddelar idag att de förlänger sitt engagemang som huvudsponsor av cykelteamet Team SD Worx fram till 2028.

Sedan SD Worx blev huvudsponsor för det kvinnliga cykelteamet har laget vunnit bland annat VM, Tour de France för kvinnor, två gånger Flandern runt, två gånger Liège-Bastogne-Liège, tre gånger Strade Bianche, två gånger Europamästerskapen, en gång Paris-Roubaix, en gång Amstel Gold Race, två gånger Flèche Wallonne och två gånger Gent-Wevelgem. Laget har lett UCI:s rankning i flera år, vilket gör det till det bästa laget i världen.

    Kobe Verdonck, som är vd på SD Worx är nöjd över utvecklingen:

    – När vi gick in som sponsor 2020 hade vi två viktiga mål – att ge damcyklingen extra syre för att utvecklas och att avsevärt öka vår varumärkeskännedom internationellt. Idag kan vi se tillbaka på de senaste åren med stor tillfredsställelse. Vi hade tidigare förlängt vårt åtagande som huvudsponsor fram till 2026, men nu lägger vi till ytterligare två år. Vi vill uppmuntra unga talanger att utvecklas ytterligare och vi gör detta för att föra människor samman. Det här fantastiska laget förtjänar vårt långsiktiga engagemang och vi ser med hopp på framtiden och är säkra på att vi kommer att få uppleva några fantastiska stunder tillsammans.

      Gille Sebrechts, som är vd på Protime säger: 

      – Vi är glada över att kunna förlänga vårt stöd till SD Worx-Protimes cykelteam till och med 2028. Dessa fantastiska idrottare med sin beslutsamhet och sitt lagarbete har många likheter med vår egen Protime-anda. Vi ser fram emot att vara en del av tillväxten för detta topplag och att varje år flytta fram gränserna för damcykling ytterligare.

      Team manager Erwin Janssen är mycket nöjd med att båda huvudsponsorerna har förlängt kontraktet med teamet till 2028: 

      Detta visar att de har förtroende för vårt team men också att de förblir engagerade i att ytterligare stödja utvecklingen av damcykling. Vi har redan byggt upp något riktigt bra tillsammans med SD Worx och Protime under de senaste åren. Det är inspirerande för oss att se hur sponsringen av cykelteamet är levande bland de anställda i båda företagen. Det ger oss energi att vi redan nu vet att vi kan fortsätta på högsta nivå under de kommande fyra säsongerna. På så sätt går SD Worx och Protime också framåt med ambitionen att fortsätta vara världsetta med laget under de kommande åren.