1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. Våra lösningar för lön>

Skalbara lönetjänster

Är löneoutsourcing för fyrkantigt men egen lönehantering för sårbart? Nu behöver du inte längre välja mellan att bygga upp en helt egen lönefunktion eller att outsourca helt och hållet. Vi erbjuder flera alternativ som innebär att du kan få fördelarna från både och. SD Worx lönetjänster kan anpassas och skräddarsys för just ditt företag och dina behov. 

Boka möte
Kvinnor pratar

SD Worx lönetjänster

Man cykel

SD Worx Lön premium

SD Worx Lön Premium är en skalbar tilläggstjänst till molntjänsten SD Worx Lön. Lägg till tjänsten om du behöver hjälp med systemförvaltning, drift och lönehantering i händelse av oplanerad frånvaro. Automatiserade processer, lönespecialister och rådgivningstjänsten minskar din sårbarhet inom processhantering och integrationer men även det dagliga lönearbetet. 

  Läs mer
  wellbeing gezondheid

  Konsulttjänster

  Med årtionden av erfarenhet av affärsprocesser och IT-lösningar vill vi att våra kunder ska dra nytta av vår kompetens. SD Worx erbjuder konsulttjänster inom implementering, support och utbildning. Vi täcker en mängd olika områden och anpassar samtliga tjänster för just ditt företag för att kunna ge dig kraftfulla verktyg att driva den dagliga verksamheten.

   Läs mer
   SD Worx Mauritius

   Systemförvaltning AMS

   Det kan vara en utmaning att alltid ha kompetens inom systemadministration på plats. För att åtgärda problemet utvecklade vi tjänsten Application Management Service (AMS). Vårt AMS-team ser till att ert lönesystem eller HR-system är kontinuerligt uppdaterat och optimerat efter er verksamhets aktivitet så att ni kan lägga er energi på nödvändigare områden.

    Läs mer
    SSAB logo
    Det är en trygghet att kunna lita på att SD Worx har kompetensen som behövs. Vi sparar otroligt mycket tid på att överlåta löneansvaret till någon med rätt expertis.
    SSAB logo
    Christine Bollvik, Ansvarig för HR Service, SSAB
    Läs kundcase

    Några av våra kunder

    Ahlsell
    SSAB
    Telia
    Capio logo
    Skandia

    Upptäck våra tjänster och system för lönehantering

    Loneoutsourcing icon

    Gör din lönehantering tryggare och effektivare med outsourcing

    → Löneoutsourcing
    sd worx lön icon

    Ett modernt och pålitligt lönesystem

    → Lönesystem
    Internationell lönehantering icon

    Minska arbetsbelastningen med internationella lönetjänster

    → Internationell lönehantering

    Boka ett onlinemöte med en av våra experter

    Har du frågor och funderingar kring hur du kan ta din organisation till nästa nivå med hjälp av HR- eller lönesystem, outsourcing eller andra tjänster? 
    Träffa Pernilla för ett 30 minuters gratis möte online. 

    Boka möte med Pernilla
    Pernilla Göransson