1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. Våra lösningar för lön>
 4. Skalbara lönetjänster>

Konsulttjänster HR och lön

Med årtionden av erfarenhet av affärsprocesser och IT-lösningar vill vi att våra kunder ska dra nytta av vår kompetens. Vi delar dessa färdigheter med dig genom våra professionella tjänster som består av konsulttjänster och implementering, support och utbildningstjänster.

Boka möte
wellbeing gezondheid
Arbeitsrecht

Konsultation och genomförande

Våra konsulter, projektledare och vår beprövade metodik ger dig kraftfulla verktyg under implementeringsfasen för att stödja dig med planering, genomförande och förändringshantering. Genomförandet av ny teknik och lösningar kräver ofta utveckling och förbättring av dina affärsprocesser. SD Worx konsultteam med stor kunskap och erfarenhet hjälper dig och rådgör i affärsprocessens designfas för att säkerställa resultatet av din investering.

Våra konsulttjänster används ofta av befintliga kunder för råd och vägledning om hur man vidareutvecklar och förbättrar sina HR- och löneaktiviteter.

  Laptop kvinna

  Support

  Att driva din dagliga verksamhet är en uppgift som förtjänar all din uppmärksamhet. Genom att välja våra supporttjänster får du högkvalitativ service och drar fördel av våra kontinuerliga ansträngningar för att utveckla våra tjänster och lösningar. Vårt erbjudande omfattar tjänster som skräddarsys för olika intressenter i din organisation, från anställda till chefer på din HR- och IT-avdelning.

   Optimisez la charge de travail de votre personnel

   Utbildning

   Magin i din verksamhet utgörs av människorna i din organisation. Våra utbildningsstjänster täcker en mängd olika områden från att styra centrala affärsprocesser och operativa mjukvarulösningar till de juridiska aspekterna av HR och lön.

    Pernilla CTA

    Vill du veta mer om våra lönetjänster?

    Hitta en tid som passar dig för ett kort möte med vår lön- och outsourcingexpert Pernilla Göransson. Hon berättar om hur du kan få en trygg och säker lönetjänst med SD Worx som din partner.