1. Home>
 2. Innovativa lösningar>
 3. Våra lösningar för lön>
 4. Skalbara lönetjänster>

SD Worx Pay – standardiserad skalbar lönetjänst

Kvinna ipad

SD Worx Pay – ett unikt koncept med hjälp av AI (Artificiell Intelligens)

SD Worx Pay är en lönetjänst med unikt koncept i lönebranschen. Vi använder AI (Artificiell Intelligens) för att identifiera avvikelser i vår lönehantering. Med hjälp av branschledande tänk och ny teknik har vi ökat snabbheten, höjt kvaliteten och precisionen på våra kunders lönedata väsentligt – både vid implementering och vid fortsatt handläggande av lönerna.

Boka möte
Kvinna ipad
Möte diskussion

Projektimplementering – från mardröm till önskedröm

Att byta system kan vara rena mardrömmen – och det tar enormt mycket tid och kraft. Vore det inte enklare om du hade en ”AI-assistent” som gjorde det data-intensiva jobbet åt dig? Så kan du i stället fokusera på allt det andra runtom – processer, upplärning, transformering och det viktigaste av allt – dina medarbetare. Värden som betyder något för företaget och som lätt får stryka på foten när ni i stället ägnar nästan all energi åt just dataimplementeringen. 

Vi har jobbat länge med att sänka branschstandarden för implementering från i regel 9 månader till endast 3 månader. Med hjälp av AI har vi nått betydligt högre kvalitet och precision. Vår erfarenhet av kortare implementationsprojekt av vår flexibla lönetjänst SD Worx Pay har minskat kostnaden, komplexiteten samt de risker ett projekt innebär för våra kunder. Och som bonus kan medarbetarna på ditt företag hålla energin uppe genom hela projektets livscykel – utan att behöva tumma på kvaliteten.

  Payton

  SD Worx ”AI-assistent” Payton förbättrar datakvaliteten väsentligt och gör lönerna ännu mer korrekta

  Med vår AI-assistent Payton vid din sida kommer kvaliteten på lönerna att öka. Payton är duktig på att ta hänsyn till säsongsvariationer och andra typer av cykler, arbete som annars kräver mycket förkunskap och analys från slutanvändaren. Nu kan AI komma alla våra kunder tillgodo och det bästa av allt – den lär sig av sina misstag och blir ännu bättre på att göra sitt jobb över tid!

   Kvinna kaffe laptop

   Hur SD Worx jobbar med dig som kund – metodik och utveckling

   Vi tror på utveckling och en konstant sådan. Genom att vara lyhörda för våra kunder och kontinuerligt förbättra våra tjänster håller vi våra produkter och tjänster levande och ser till att vi kan växa tillsammans med våra kunder. Som kund till oss får du en lönehantering för framtiden.

   Vi jobbar efter begreppet Customer Inclusion (CI). Det innebär att försäljning och produktutveckling drivs genom en nära interaktion med våra kunder. CI innebär ett nytt sätt att driva, möta kundens behov och att utveckla lönehanteringen på ett sätt som syftar till att skapa ett livslångt partnerskap med dig och ditt företag. Våra kundrelationer baseras på gemensamma erfarenheter och transparens.

    SD Worx Pay Support

     SD Worx Pay Plus

     • Med SD Worx Pay Plus ansvarar vi för att löneberäkning, integrationer och löner betalas ut.
     • Ni behåller ansvaret kring tolkning, insamling och redigering på lönespecifkationen. Ni behåller en djupare detaljkunskap inom lön i er verksamhet.
     • Men vi finns där om något skulle hända. Ni kommer inte att behöva bemannad backup som tidigare, det håller nere era kostnader.
     • Beroende på storlek på er verksamhet tillhandahåller vi en veckovis lönerådgivning. Vi hjälper er med svårare processer och stöttar er i arbetet. På så sätt upprätthåller vi en god relation nu och framåt.

      SD Worx Pay Full

      • Med SD Worx Pay Full sköter våra erfarna lönespecialister majoriteten av era löneprocesser.
      • Vi bevakar, kontrollerar, processar och utför så att ni ska kunna fokusera på er kärnverksamhet.
      • I denna tjänst har ni ett dedikerat team som kan svara på de frågor som ni kan tänkas ha inom löneområdet.
      • Genom att låta oss ta ansvar för kompetensförsörjningen kan ni fokusera på strategiska frågor.
       L&T

       Därför gjorde redovisningsavdelningen vågen när Lassila & Tikanoja fick nytt lönesystem

       Det har blivit kul att gå till jobbet igen!” säger Carin Sandberg, Lönechef på Lassila & Tikanoja. När de bytte till SD Worx Pay stämde semesterskulden för första gången på mer än 4 år.

       Läs vår intervju med Carin om när de valde nytt lönesystem.

        Läs intervjun
        Pernilla CTA

        Vill du veta mer om våra lönetjänster?

        Hitta en tid som passar dig för ett kort möte med vår lön- och outsourcingexpert Pernilla Göransson. Hon berättar om hur du kan få en trygg och säker lönetjänst med SD Worx som din partner.