1. Home>
 2. Inspiration & event>
 3. Lön>
Människa vid datorn

Papperslös leverans av lön, BPO – när vi tvingas jobba remote

Människa vid datorn

För en månad sedan kändes coronaviruset främmande, så långt borta. Nu är det ett faktum vi alla påverkas av på ett eller annat sätt. I yrkeslivet ställs mycket på sin spets på gott och ont.

Vi har genom flera initiativ under senare år försökt att driva igenom en papperslös löneleverans med harmoniserade arbetssätt genom standardiserade automatiska kontroller och smarta sömlösa processer. Sedan i fredags testar vi oss själva som bolag. Vi är alla hemma och kör vår verksamhet remote. Trots att anledningen är hemsk, är det fantastiskt att se hur allt fungerar bra. Tekniken flyter på, alla våra processer fungerar felfritt. Det hålls virtuella leanmöten online, vi jobbar utan ett enda papper.

Våra automatiska processer (tack vår fantastiska utvecklingsavdelning) gör lön så nära en knapptryckning man bara kan komma. Kontrollerna underlättar för varje lönespecialist som sitter hemma att uppmärksamma saker man behöver titta extra på för att undvika fel.

Kunderna älskar det och vi älskar att vi kan leverera det!

Nu ser vi nyttan med automation, robotar och AI och tackar alla möjligheter som de bringar i det här läget. Vi har inte heller tappat våra medarbetare, vi hinner med lagändringsdiskussioner och fika i våra virtuella rum.

(texten publicerades i mars 2020).

Läs mer om SD Worx BPO löneoutsourcing

  Boka ett möte!

   Boka här
   Människa med papper
   Blogg

   Hur fungerar representation?

   Konferenser, personalfester, middagar, golfrundor eller teaterbesök. Vad räknas egentligen som representation och vad räknas inte? Det är viktigt för dig som företagare att ha koll på vad du kan göra för avdrag samt hur avdragsgilla kostnader och moms ska hanteras. Denna kunskap behövs för att kunna ta fram rätt underlag till bokföringen av representationen. Vi har tagit fram de viktigaste delarna för att vägleda dig rätt. 

   2023-03-01
   Outsoursing webinar
   Event

   Hur outsourcing gör din lönehantering tryggare och effektivare

   Alla vet att personalkostnaderna är bland de absolut viktigaste och större utgifterna på dagens företag. Att inte få sin lön i tid, eller ha frågor som inte blir besvarade av lönepersonalen, leder snabbt till missnöjda medarbetare. Dessutom måste lönepersonalen konstant hålla sig uppdaterade kring nya lagar och reglerändringar, vilket kan vara omständligt och tidskrävande.

   Men ändå är många tveksamma till löneoutsourcing. Är det tryggt? Snabb service? Kommer de förstå vår personal/våra behov?

   För att demonstrera hur outsourcing kan hjälpa företag att minska sin administration och öka sin flexibilitet, så har vi skapat ett webinar; “Hur outsourcing gör din lönehantering tryggare och effektivare”. Du kan se det inspelade webinaret nu direkt!

   2022-06-16
   Webinar löneprocesser
   Event

   Automatisera era löneprocesser med SD Worx digitala lönemånad

   Se hur du minskar risken för mänskliga misstag genom att automatisera era löneprocesser i en digital lönemånad.

   2022-05-13