1. Home>
 2. Inspiration>
 3. Löneoutsourcing>

6 varningssignaler – Då bör du som CFO uppdatera löneprocesserna

6 varningssignaler - Då bör du som CFO uppdatera löneprocesserna

Allt fler CFO:s inser att de måste agera nu om de vill ha en ekonomifunktion i framkant. Känner du igen dig? Dagens digitaliseringstakt har bidragit till att du måste hitta de mest kostnadseffektiva, digitala lösningarna för att din ekonomifunktion ska kunna fortsätta leverera på topp.

6 varningssignaler - Då bör du som CFO uppdatera löneprocesserna

Om du inte digitaliserar dina löneprocesser finns det en stor risk att du fastnar administrativt arbete som kräver onödigt mycket resurser för dig och ditt team.

  I den här guiden har vi listat 6 varningssignaler som du bör hålla koll på.

  Känner du igen dig i några av dem? Då bör du fråga dig själv om du har råd att vänta, eller om du ska agera nu – och leda verksamheten in i framtiden.

   Fyll i din e-postadress för att hämta guiden

    Människa i ett kontor med en kopp
    e-Bok

    E-bok – Vad tjänar vår organisation på en ny HR- och lönelösning?

    När ledningen ska fatta beslut om en ny HR- och lönelösning står ofta kostnaderna i fokus. Fördelarna med ett nytt och modernt system måste därför väga upp för själva investeringen.  För att förstå fördelarna med nya systemlösningar måste kostnaderna också belysas ur ett annat perspektiv: vad kostar det företaget att inte uppdatera sina HR- och lönelösningar?

    Outsoursing webinar
    Event

    Hur outsourcing gör din lönehantering tryggare och effektivare

    Alla vet att personalkostnaderna är bland de absolut viktigaste och större utgifterna på dagens företag. Att inte få sin lön i tid, eller ha frågor som inte blir besvarade av lönepersonalen, leder snabbt till missnöjda medarbetare. Dessutom måste lönepersonalen konstant hålla sig uppdaterade kring nya lagar och reglerändringar, vilket kan vara omständligt och tidskrävande.

    Men ändå är många tveksamma till löneoutsourcing. Är det tryggt? Snabb service? Kommer de förstå vår personal/våra behov?

    För att demonstrera hur outsourcing kan hjälpa företag att minska sin administration och öka sin flexibilitet, så har vi skapat ett webinar; “Hur outsourcing gör din lönehantering tryggare och effektivare”. Du kan se det inspelade webinaret nu direkt!

    2022-06-16
    Människa lutar sig tillbaka
    e-Bok

    E-bok: Outsourca lönehanteringen och hamna aldrig efter – Kör smartare, inte hårdare

    Vi ser tydliga trender över hela Europa att allt fler företag outsourcar sin lönehantering. Ett av fynden från vår undersökning visar att 60% av europeiska företag litar i viss mån på utomstående parter med sin lönehantering, och andelen företag som outsourcar sin lönehantering har ökat med 35%. Dessutom räknar man med att siffran ökar framöver.