1. Home>
 2. Inspiration & event>
 3. Löneoutsourcing>

HR-chefer: Så kan du effektivisera er lönehantering

Löneförhandling

I dagens digitaliseringstakt krävs det nya processer för att hänga med. Som HR-chef kan du effektivisera er lönehantering och få till smarta lösningar som gynnar hela företaget. I den här guiden har vi samlat 6 varningssignaler som visar när det är dags för dig att satsa.

Ladda ner nu
Löneförhandling

I den här guiden finner du 6 stycken varningssignaler som kommer att signalera när det är dags för dig att uppdatera er lönehantering.

Det finns en stor risk med att inte ha en digital löneprocess idag. Manuellt arbete ökar risken för mänskliga misstag och skapar tungt, administrativt arbete. Den tiden skulle ni istället kunna lägga på andra uppgifter och internutveckling.

Men innan du tar steget mot en modern och lönsam lönefunktion som effektiviserar verksamheten kan det vara klokt att väga den investeringen mot de utmaningar som kan vänta om du inte gör det.

Har du råd att vänta?

  Fyll i din e-postadress för att hämta guiden

   Människa i ett kontor med en kopp
   e-Bok

   E-bok – Vad tjänar vår organisation på en ny HR- och lönelösning?

   När ledningen ska fatta beslut om en ny HR- och lönelösning står ofta kostnaderna i fokus. Fördelarna med ett nytt och modernt system måste därför väga upp för själva investeringen.  För att förstå fördelarna med nya systemlösningar måste kostnaderna också belysas ur ett annat perspektiv: vad kostar det företaget att inte uppdatera sina HR- och lönelösningar?

   Outsoursing webinar
   Event

   Hur outsourcing gör din lönehantering tryggare och effektivare

   Alla vet att personalkostnaderna är bland de absolut viktigaste och större utgifterna på dagens företag. Att inte få sin lön i tid, eller ha frågor som inte blir besvarade av lönepersonalen, leder snabbt till missnöjda medarbetare. Dessutom måste lönepersonalen konstant hålla sig uppdaterade kring nya lagar och reglerändringar, vilket kan vara omständligt och tidskrävande.

   Men ändå är många tveksamma till löneoutsourcing. Är det tryggt? Snabb service? Kommer de förstå vår personal/våra behov?

   För att demonstrera hur outsourcing kan hjälpa företag att minska sin administration och öka sin flexibilitet, så har vi skapat ett webinar; “Hur outsourcing gör din lönehantering tryggare och effektivare”. Du kan se det inspelade webinaret nu direkt!

   2022-06-16
   Människa lutar sig tillbaka
   e-Bok

   E-bok: Outsourca lönehanteringen och hamna aldrig efter – Kör smartare, inte hårdare

   Vi ser tydliga trender över hela Europa att allt fler företag outsourcar sin lönehantering. Ett av fynden från vår undersökning visar att 60% av europeiska företag litar i viss mån på utomstående parter med sin lönehantering, och andelen företag som outsourcar sin lönehantering har ökat med 35%. Dessutom räknar man med att siffran ökar framöver.